Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Faza scurta nu mai merge

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Faza scurta nu mai merge

Salut..am fost plecat o saptamana..si aseara cand sa plec in oras,mi am dat seama ca am doar faza lunga imi mergea..cand schimbam pe faza scurta, nu mergea, ramanea tot faza lunga..si in bord tot indicatorul de faza lunga.ce pot face?care este cauza?

Salut!
    Problema poate sa provina, dupa parerea mea, de la switch-ul combinat (lumini/semnalizare/stergatoare parbriz).
    S-a discutat problema asta aici: http://www.clubmercedes.ro/faza-lung...ta+semnalizare . Sunt detaliate chiar si reparatii ale manetei. Poti folosi functia "search" pentru alte discutii asemanatoare.
    Toate cele bune!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Iti multumesc pt raspuns..in sfarsit am reusit sa o rezov, sper sa tina cat de mult..era putin plastic dezlipit..si avea joc..dar acum e alta problema..mi a ramas martorul srs aprins..cum as putea rezolva?doar cu testerul?

Comment

Ai scos borna negativa a bateriei cand ai desfacut volanul ? Daca nu ai alte probleme la airbagul soferului, asta e cauza aprinderii martorului. Eroarea SRS din cate stiu eu se sterge doar cu testerul. Oricum faci, tot la tester ajungi si ai sa gasesti si unde-i defectul ( daca este).
        Bafta multa!

Comment

cand am demontat nu..ca nu am stiut..acum o mai pot demonta borna?

Comment

Acum nu cred ca mai are vre-un rost deconectarea bornei, eroarea e stocata. A aparut datorita faptului ca ai scos mufa airbag-ului si modulul SRS era alimentat. Eroarea se sterge cu testerul si daca nu sunt si alte probleme martorul nu se va mai aprinde.

Comment

Mersi frumos..problema e ca nu avut chei speciale sa desfac volanul..am fost la cineva si nu am putut sa o las acolo..pana am mesterit la bordul de lumini a durat..e vreo problema care sa afecteze altceva, daca mai circul cu martorul srs aprins?cred ca pe un tester universal nu stiu daca mi ar putea o anula

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF