Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

contact marsalier!?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Atasez o poza cu ce am gasit pe net, aseara m-a prins noaptea si nu am putut sa fac poze.
    Last edited by conels; 09-19-2013, 10:30 AM.
    Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Mda sensibila treaba asta cu bulbul de marsarier
      Nu face aceeasi gresala de doua ori, cand sunt atatea greseli noi pe care le poti face.

Comment

Cam sensibila. A trebuit sa am grija, sa nu deteriorez burdufurile de la cabluri, cand am introdus si scos tubulara, plus pozitia de lucru.

Oricum raman la parerea mea si anume ca daca desfaceam cablurile de la selector imi era mai usor. (Cel putin unul)

M-am uitat la ele, cel din partea de sus a pozei, eu zic ca ar iesi cu o surubelnita si foarte mare grija, dar la celalalt nu imi dau seama cum se imbina plasticul ala alb. Am o banuiala, dar nu mizez pe asta.
        Last edited by conels; 09-20-2013, 10:04 AM.

Comment

Originally posted by conels View Post
          Cam sensibila. A trebuit sa am grija, sa nu deteriorez burdufurile de la cabluri, cand am introdus si scos tubulara, plus pozitia de lucru.

Oricum raman la parerea mea si anume ca daca desfaceam cablurile de la selector imi era mai usor. (Cel putin unul)

M-am uitat la ele, cel din partea de sus a pozei, eu zic ca ar iesi cu o surubelnita si foarte mare grija, dar la celalalt nu imi dau seama cum se imbina plasticul ala alb. Am o banuiala, dar nu mizez pe asta.
          Parerea mea proprie si personala e sa nu te apuci acum sa scoti cablurile de la selector, ca poti face boacane mari daca nu esti atent, mai bine te chinui si te strecori printre ele ca e mai sigur, parerea mea.
          Nu face aceeasi gresala de doua ori, cand sunt atatea greseli noi pe care le poti face.

Comment

Ma gandesc in viitor.

Nu tin mortis sa ma scarpin daca nu ma mananca.

Atata stiu ca daca e nevoie sa umblu la electromotor trebuie sa desfac si aceste cabluri, ca de schimbat eu sper sa nu fie vreodata nevoie sa le schimb.
            Last edited by conels; 09-20-2013, 15:29 PM.

Comment

Cablul pozitionat vertical(cel apropiat de firewall) e lesne de inteles cum se scoate. Se departeaza elementele de siguranta de pe boltul acela si fortand in acelasi timp cablul spre tine, iese. Celalalt cablu e prins pe selector cu o articulatie sferica, adica plasticul ala alb e turnat peste un bolt cu bila. Iese un pic mai greu fortandu-l in sus.
              Uite aici selectorul fara cabluri:
              Ca sa inlaturi definitiv cablurile ridici sigurantele marcate cu "1" in foto, rasucesti "piulitele" marcate cu"2" spre tine si in acelasi timpridici cablul.
              Toate cele bune!
              Attached Files
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

tocmai ieri am schimbat singur comutatorul ala de la marsalier, se aprindeau lampile doar daca tineam apasat pe schimbator, ieri am zis sa il schimb. 60 ron m`a costat. ai nevoie doar de o tubulara de 22 ceva mai inalta ca sa incapa mufa de la comutator in ea. functioneaza fara probleme totul a durat 5 min. fara batai de cap. bafta!

Comment

Sa traiesti Laur, multumesc.

Comment

Buna,

Aceeasi problema am si eu doar ca ma cumparat lampa de mansalierul cu totul, m-a costat 260 lei si ma voi duce saptamana aceasta sa o schimb, am inteles ca este arsa. Cum conectez siguranta raman lampile aprinse mereu,daca o decuplez nu se aprind. Voi tine cont de ce am citit aici sa ii voi zice tatalui meu sa fie atent la mecanic, sa nu mi ia piesa de noua si sa faca vreo manevra...

Comment

Buna colegii.

Originally posted by Gabriela S View Post
                      Buna,

Aceeasi problema am si eu doar ca ma cumparat lampa de mansalierul cu totul, m-a costat 260 lei si ma voi duce saptamana aceasta sa o schimb, am inteles ca este arsa. Cum conectez siguranta raman lampile aprinse mereu,daca o decuplez nu se aprind. Voi tine cont de ce am citit aici sa ii voi zice tatalui meu sa fie atent la mecanic, sa nu mi ia piesa de noua si sa faca vreo manevra...

Nu inteleg exact ce ai cumparat, dar banuiesc ca senzorul de marsarier (bulbul de marsarier).Parerea mea, Gabriela, este ca te-ai grabit putin.
                      260 lei nu sunt bani multi dar nici putini nu sunt, trebuia verificat daca este defect inainte de al cumpara, nu e complicat dar nici nu e treaba de femei, daca intelegi ce vreau sa spun

Comment

Am verificat.....tocmai.....am fost de 3 ori cu ea la mecanic, si ultima data aveam mereu aprinse lampile de mansalier(asta pana sa vad discutia aceasta) mi-a zis ca este arsa si trebuie schimbata(cauza pentru care raman mereu aprinse). Momentan nu am schimbat piesa...

Originally posted by mihai.salajan View Post
                        Buna colegii.

Nu inteleg exact ce ai cumparat, dar banuiesc ca senzorul de marsarier (bulbul de marsarier).Parerea mea, Gabriela, este ca te-ai grabit putin.
                        260 lei nu sunt bani multi dar nici putini nu sunt, trebuia verificat daca este defect inainte de al cumpara, nu e complicat dar nici nu e treaba de femei, daca intelegi ce vreau sa spun

Comment

Am verificat.....tocmai.....am fost de 3 ori cu ea la mecanic, si ultima data aveam mereu aprinse lampile de mansalier(asta pana sa vad discutia aceasta) mi-a zis ca este arsa si trebuie schimbata(cauza pentru care raman mereu aprinse). Momentan nu am schimbat piesa...
                          Am inteles, sper doar sa fie mecanic de incredere si cu experienta la M.B. de ce spun treaba aceasta pt ca un mecanic bun dar fara experienta la M.B, mi-a zapacit selectorul meu, aceeasi treaba , ba nu se aprind becurile de marsarier , ba stau aprinse, a batut din palme si a cloncluzionat rapid "contact defect" .
                          Mi-am zis eu in minte, las ca verific si eu ca doar nu o fii stiinta rachetelor.
                          Am venit acasa cu ea si am dat jos senzorul, ca sa vezi surpriza! senzorul este cat se poate de bun, si m-am ambitionat si am studiat problema, am rezolvat-o singur, nu era de la senzor ci de la parghia care actionaza senzorul, lucru destul de mult dezbatut pe forum si pe site-ul britanic http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.1.htm

Comment

Multumesc Mihai,la mine e putin cam greu sa fac singura asta )). Dar cand ma voi duce la el , ma duc fara piesa sa vad ce zice (fara sa stie el), ma voi interesa bine si voi sta scai pe capul lui sa vad ca nu mi da un verdict aiurea ))

Comment

Multumesc Mihai,la mine e putin cam greu sa fac singura asta )). Dar cand ma voi duce la el , ma duc fara piesa sa vad ce zice (fara sa stie el), ma voi interesa bine si voi sta scai pe capul lui sa vad ca nu mi da un verdict aiurea ))
                              Uite ce iti recomand eu
                              Dute la mecanic cu piesa dar nu i-o da sa o schimbe direct. zii sa o dea jos, mare atentie cu schimbatorul pe pozitie marsarier,ai sa vezi ca seamana cu un surub care are in capat o bila, daca cuplezi firele in mufa pui contactul (cu schimbatorul in marsarier) becurile trebuie sa fie stinse daca apesi pe bila trebuie sa se aprinda becurile daca lasi bila trebuie sa se stinga din nou, fa aceasta incercare si daca nu se intampla cum spuneam mai sus cel mai probabil trebuie inlocuit senzorul

Comment

Desigur Mihai,asa voi face. Multumesc frumos

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF