Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Manseta schimbator viteza

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Manseta schimbator viteza

Salutare.Stie careva cum se schimba manseta [imitatie de piele]de la schimbatorul de viteza sau vine cu tot cu nuca caci par a fi impreuna.La mine arata rau si vreau s-o schimb.Multumesc si ,,drumuri bune''.

Originally posted by eu sunt jasu View Post
    Salutare.Stie careva cum se schimba manseta [imitatie de piele]de la schimbatorul de viteza sau vine cu tot cu nuca caci par a fi impreuna.La mine arata rau si vreau s-o schimb.Multumesc si ,,drumuri bune''.
    Se pare ca avem cam aceleasi probleme cu masinutele noastre.Si la mine arata rau si as vrea sa-l schimb.{numai nuca}.

P.S. Asteptam cu mare interes prezentarea masinii tale in sectiunea My car.
    Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Salut!
      Nuca se poate scoate.... , dar se pare ca impreuna cu manseta. Eu, sincer, nu am incercat. Probleme de genul asta am avut si eu dar am vopsit nuca(din piele) de pe care se luase vopseaua(exista topic deschis in sectiunea "discutii despre model", cu numele "Reconditionare schimbator viteze").
      Informatii si aici: http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.59.htm
      Toate cele bune!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Manseta schimbator viteza

Salut.
        Multumesc LauLaur,prompt si la obiect ca de obicei .La mine nuca e foarte buna dar este dusa manseta pe care o voi vopsi .La colegu este dusa nuca iar acolo e ceva mai dificil.Multumesc si ,,drumuri bune''.

Comment

Originally posted by eu sunt jasu View Post
          Salut.
          La colegu este dusa nuca iar acolo e ceva mai dificil.Multumesc si ,,drumuri bune''.
          Ce Dzeu a facut neamtu' nu pot sa-mi dau seama.A muscat din nuca...poate.Sau poate a fost nemtoaica.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Posibil colegu' ,n-am mai vazut asa ceva.

Comment

Asa s-a facut si a mea.Devenea foarte lipicioasa.Cand am luat masina nuca era OK, dar din cauza siliconului s-a inmuiat.Am mai intalnit astfel de reactii in cazul rotitelor de la casetofoanele unor BMW-uri.
              Oricum eu am schimbat nuca cu una de piele neagra din Carrefure, care rezista cu brio.
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Salutare.Azi ,am dat jos nuca si manseta schimbatorului de viteza.Am vopsit manseta cu vopsea neagra pentru piele ,cu fixator [se gaseste in comert].A iesit super reconditionarea.O zi si ,,drumuri bune''.

Comment

Poze Poze!!!!!!

Comment

Mnaseta schimbator viteza

Salutare.Poze cu manseta cu pricina.Flavyus,este reconditionata si dupa cum arata inainte chiar sunt multumit.Pe alocuri lipseste materialul de vinilina,dar asta e .Drumuri bune.
                    Attached Files

Comment

Salutare!
                      Cauta pe la societatile de dezmembrari maneta schimbatorului ce are "imbracamintea" din piele. Cea din piele, reconditionata corespunzator, va iesi superb, plus ca dureaza mult mai mult.
                      Vad eu in foto ca e destul de tare ros vinilinul. Pretul unei manete schimbator este de aprox 130 Ron si daca gasesti una din piele, cu un minim efort pentru reconditionare ai scapat de problema pentru mult timp.

Comment

N-as da 130lei + vopsea 15lei+ trasport.
                        30lei maneta noua din piele, iar daca se toceste vinilinul merg la bunica cu materialul necesar si imi face altul identic cu cel actual :P

Comment

Eh...pentru cei mai chitibusari nu-i mare lucru sa-si confectioneze una din piele. Eu imi facusem una pentru Dacie candva

Comment

De la silicon se inmoaie.Am scris mai sus.

Comment

Salutare.Totusi eu n-am inteles .Se poate da jos manseta de pe nuca sau sunt inseparabile.Caci asa cum spuneti voi imi iau o manseta si am rezolvat problema .
                              Drumuri bune.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF