Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Maciulie schimbvator viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maciulie schimbvator viteze

Buna,
    Stie cineva cum se scoate maciulia de la A170 si unde exista in Cluj un atelier care o poate inveli in piele?

Salut,
    Am vazut mai multe A class la care maciulia de la schimbatorul de viteze era roasa. Inclusiv cea de la masina mea era asa. Am incercat la reprezentanta si cand m-au lovit cu pretul (600 ron) i-am lasat in pace. Am cautat sh si am gasit una imbracata in piele de la o cutie automata (singura diferenta este ca nu are acoperitoarea de imitatie de piele) la care i-am schimbat plasticul de deasupra pe care erau desenate vitezele.
    Demontarea se face astfel:
    1. tragi in sus de capacul de pe consola care prinde acoperitoarea de imitatie de piele
    2. o ridici pana peste maciulia de la schimbator
    3. maciulia are in partea de jos o parte de plastic pe care trebuie sa o rotesti
    4. tragi de maciulie in sus si o scoti.

Succes

Comment

Eu am luat din Carefure una din aia "universala", neagra din piele.Mirosea cam naspa la inceput, dar e placuta senzatia la atingere.
      alea voastre s-au ros din cauza siliconului, dupa ce s-a tocit primul stratm siliconul dizolva foarte bine miezul, intr-un an a mea avea forma degetului pe partea drepta.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF