Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

presiune turbina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• presiune turbina

Stie cineva ce valoare trebuie sa ne apara pe tester referitor la presiune turbina la 3000-4000turatie? la mercedes a 170 cdi 95cp
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Chiar nu stie nimeni ce valoare tre sa dea turbina ? Pentru ca eu am avut supapa vacumatica de pe turbina sparta si scapa presiune nu am gasit nicaieri sa cumpar si am adaptat una de opel astra functioneaza bine am facut reglajul asa la ochi dar totusi mi se pare ca ajunge greu la 160km/h si nu trece de 170 .Totusi asi vrea sa ma bucur in toatalitate de cei 95 de cai.Si tin sa mentionez ca dupa ce am cumparat masina am constatat ca nu am radiator de interculer ci in lol de el o teava !Banuiesc ca si asta ar fi o problema ecu daca vede prea mare temperatura banuiesc ca limiteaza turbina cu toate ca nu simt sa intre in limitare
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF