Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Afişaj LCD -5000

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Afişaj LCD -5000

Salutare
    LCDu de la bord îmi arăta -4500 când bag cheia, şi cu cât merg, cu atât km creşte. Am trecut deja 5000. Am căutat prin manual dar e în germană şi nu înţeleg nimic. Poate cineva ştie?

E serviceul de tip A, pentru consumabile: ulei+filtre.
    Fai o resetare folosind butonul A si contactul.
    Dai un search pe aici ca s-a mai scris.
    Poti merge linistit si asa ca nu te incurca, e doar o atentionare la fiecare 15000 sa se faca schimbul de consumabile.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

aa, e bine
      am schimbat uleiul si filtrul, dar nu a incetat. Fug sa-i fac un reset! Mersi!

Comment

Originally posted by kacktuss View Post
        aa, e bine
        am schimbat uleiul si filtrul, dar nu a incetat. Fug sa-i fac un reset! Mersi!
        Ia si restul filtrelor in drum spre 'reset', . . .
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Chiar daca schimbi consumabilele nu se reseteaza singur,procedezi asa:invarti cheia in pozitia 2 si imediat apesi butonul 000.0 de doua ori rapid in aceeasi secunda,rasucesti cheia in pozitia 0.Apesi si tii apasat butonul 000.0 si rasucesti cheia in pozitia 2 continuand sa tii apasat acel buton,dupa cateva secunde o sa iti apara alt service distance sau in ore depinde.

Comment

Uite ca a pus colegul metoda de resetare, astfel scutesti bani cu service-ul.
            Mie nu imi iese din prima resetarea, si de aceea nu eram sigur cat de corect o voi explica.
            Succes! si multumiri colegului!

Eu filtrul de aer il schimb la 2 schimburi de ulei, la primul in suflu.
            Iar filtrul de benzina la 30000km, e mare dar e si scump rau.
            Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
            https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Kacktuss daca masina ai cumparat-o de curand,parca spuneai ca manualul e in germana,schimba toate consumabilele,ulei,filtru ulei,filtru aer,filtru de combustibil,si cel de polen nu strica,nu stii cand au fost schimbate si in ce stare sunt mai ales daca ai la bord un -4000 service.

Comment

ichbin, pai taman era si timpu de schimbat.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF