Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Planetara sau diferential ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Planetara sau diferential ?

    Am o problema ciudata , de fapt toate problemele la A Classe sunt ciudate glumesc dar dupa ce se incalzeste motorul si ajung la viteza de 60 km/h in sus se aude o bataie in partea stinga fata , am fost la diferiti mecanici unul zice planetara altul diferentialul cutie ( pinionul planetarei ) intradevar ca pierd ulei din cutie si semeringul e de vina ,luni merg la mecanic sa desfaca cutia + diferential si va anunt ce am constatat

  • #2
    Ca asa arata masina acum

    Comment


    • #3
      ?

      Originally posted by Alin Puma View Post
      Ca asa arata masina acum
      Rectifica mesajul.Banuiesc ca vroiai sa atasezi o poza cu masina in chiloti.

      Pentru upload poze pe site, foloseste butonul pentru atasare fisiere, selectezi pe rand fiecare poza apasand butonul upload din fereastra mica ce va aparea.
      Dupa ce alegi pozele apasa inca o data butonul upload din marginea dreapta a ferestrei mici, astepti sa urce fisierele, care for aparea sub rubrica de selectare, apoi inchi fereastra si trimiti mesajul.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

      Comment


      • #4
        Mersi dar nu a mers sper sa mearga acum
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Au venit piesele in sfirsit , ma-m apucat de treaba si astazi la ora 21 00 am mers cu masina dar probleme foarte grave in primul rind cind am plecat de pe loc sa aprins ESP si nu pot merge ma-i tare de 50 km/h dupa aceea sa aprins becul cu motor cel galben si masina merge parca in 3 bujii ce draqu sa-i fac va rog ajutati-ma , multumesc

          Comment


          • #6
            Originally posted by Alin Puma View Post
            Au venit piesele in sfirsit , ma-m apucat de treaba si astazi la ora 21 00 am mers cu masina dar probleme foarte grave in primul rind cind am plecat de pe loc sa aprins ESP si nu pot merge ma-i tare de 50 km/h dupa aceea sa aprins becul cu motor cel galben si masina merge parca in 3 bujii ce draqu sa-i fac va rog ajutati-ma , multumesc
            Daca opresti si repornesti motorul erorile dispar ? Ceva de genul asta am patit eu din cauza switch-ului de frana(fara insa a se aprinde si martorul motorului). S-a aprins BAS/ESP pe bord, nu puteam sa depasesc 30/40Km /h si motorul mergea de parca era unul in doi timpi. Am schimbat switch-ul de frana cu unul sh chiar, si de mai bine de un an nu mai am probleme de genul asta .
            Totusi ... nu stim ce lucrari ai executat la masina ... Posibil ceva ai facut gresit. Da-ne mai multe detalii.
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

            Comment


            • #7
              Switch-ul de la pedala la-m schimbat nu demult deci nu cred sa fie de la el
              Lucrarile la masina fiind demontarea cutiei de viteze si asta implicind demontarea puntei fata , bara protectie , faruri , radiatir racire , masca fata , rulment presiune, disc ambreaj , placa presiune dar tot ce sa demontat electronic sa desfacut de la mufe nu cred ca sa deranjat ceva singura problema a fost aerisirea ambreajului dar pina la urma a fost ok
              ma gindesc sa nu fii ajuns vaselina pe la senzorii ABS cind am pus planetara la loc

              Comment


              • #8
                Problema cu ESP sa rezolvat , AVETI MARE GRIJA daca demontati caseta de directie de pe masina in momentul in care luati coloana volanului din caseta scoateti cheia din contact ca volanul sa ramina blocat si nu-l rotiti decit dupa ce ati montat caseta la loc in caz contrar veti patii ca si mine adica volanul era rotit ma-i mult cu o tura spre dreapta si de aceea cind mergeam drept se aprinde ESP-ul am scos coloana volanului am rotit volanul in gol o tura spre stinga ,am pus la loc si totul e ok
                Cu becul galben motor am rezolvat pe tester e bobina de la cilindrul 3-4 am comandat si sper sa mearga , va tin la curent

                Comment


                • #9
                  A venit bobina am puso la loc si motorul tot in 3 mergea problema fiind de la fisele de la bujii am pus alte fisee la cilindrul 3 si 4 si e ok ,am comandat fise TESLA fara acea acoperitoare de metal

                  Comment


                  • #10
                    .

                    Originally posted by Alin Puma View Post
                    A venit bobina am puso la loc si motorul tot in 3 mergea problema fiind de la fisele de la bujii am pus alte fisee la cilindrul 3 si 4 si e ok ,am comandat fise TESLA fara acea acoperitoare de metal
                    Intr-un post din 2010 spuneai ca ai schimbat si clapeta de acceleratie.
                    Da-ne de stire daca dupa ce schimbi fisele merge rotund.
                    Eu am o problema asemanatoare dar doar intr-un interval de temperatura intermediar.Cand se incalzeste motorul merge normal.Doar foarte rar merge in 3, dar are forta cand calc acceleratia.
                    Dau vina pe bobina, posibil sa lucreze normal el mai des doar in sarcina.Dar iau in calcul si fisele.

                    Acum nu stiu cum ai tu acele fise: ca la orice masina, ca niste sireturi? sau niste conectori intermediari intre bibina si buji?adica niste elemente de marimea bujiei.

                    Da-ne o poza cu fisa si un pret, ca eu nu gasesc nicaieri online asa ceva.
                    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by flavyus1987 View Post

                      Da-ne o poza cu fisa si un pret, ca eu nu gasesc nicaieri online asa ceva.
                      Pentru W168 fisele vin doar impreuna cu bobinna de inductie
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by flavyus1987 View Post
                        Intr-un post din 2010 spuneai ca ai schimbat si clapeta de acceleratie.
                        Da-ne de stire daca dupa ce schimbi fisele merge rotund.
                        Eu am o problema asemanatoare dar doar intr-un interval de temperatura intermediar.Cand se incalzeste motorul merge normal.Doar foarte rar merge in 3, dar are forta cand calc acceleratia.
                        Dau vina pe bobina, posibil sa lucreze normal el mai des doar in sarcina.Dar iau in calcul si fisele.

                        Acum nu stiu cum ai tu acele fise: ca la orice masina, ca niste sireturi? sau niste conectori intermediari intre bibina si buji?adica niste elemente de marimea bujiei.

                        Da-ne o poza cu fisa si un pret, ca eu nu gasesc nicaieri online asa ceva.
                        Flavius atunci am spus ca am avut probleme cu clapeta de acceleratie dar am curatato si e ok , in fiecare an o curat si acum cind masina a fost desfacuta am avut acces usor la ea si am curatato
                        Fisele le-am cumarat de la UNIX si se vind la bucata conteaza marimea eu am luat de 45 cm si au costat 25 ron/buc sunt Tesla cu invelis silicon
                        Mecanicul meu a zis ca a ma-i avut probleme la fisele de bujii cele care au metal deasupra unde vine pe bujie e ca o protectie dar zice el poate sa faca scurt acel metal
                        Last edited by Alin Puma; 02-05-2012, 20:40 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Aline, daca ne spuneai si noua care a fost problema cu planetara sau cutia de viteze, ce baiat de treaba erai.
                          No malfunction

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF