Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

A schimbat cineva intinzatorul de lant distributie?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bine ca l-ai desfacut. Patina aia de sus nu prea mai e in toate mintile.

Nedved de desfacut e chiar simplu. La montat e mai cu cantec.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

Comment

• Cam o zi am muncit pana am dat tot jos, iar la pus inapoi daca imi ia doua zile nu e bai ca nu ma grabesc. Important e sa functioneze.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Comment

• Inainte de a monta sa speli bine cu motorina. E prea negru motorul ala la interior. E semn ca a stat mult cu uleiul in el. Sa n-o dai in altele zic...

Comment

• Lam spalat cu benzina in zona supapelor, i-am curatat baia de ulei, capacul de la distributie ... o sa-i dau putin si unde vine montata distributia ca n-am mai avut timp ieri.
          O sa-i fac schimbul de ulei plus filtru dupa 300km, i felul asta poate se mai spala negreala de prin motor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Comment

• Dă-i cu motorină. Aia spală cel mai bine. Spală-l acum cât e bucăţi. Lasă prostiile cu schimbat filtru după 300km. Fă-l acum bec că după aia îţi dai cu capul de pereţi.

Comment

• In timp ce-mi cautam motor de schimb am dat si peste cateva mai "deosebite" mai exact aveau un sistem montat pe laterala chiuloasei plus ceva tubulatura in plus. Nu am gasit poze pe net dar am presupus ca ar fi EGR (ceva cu recircularea gazelor).
              Salut!
              Nu este EGR. Motoarele respective sunt de facelift. Sistemul "deosebit" este o pompa de aer care sufla in evacuare.
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

• am nevoie de un mecanic pentru a face distributia la un mercedes B180 diesel

un tel al mecanicului din Bucuresti ?!

Originally posted by psiho200 View Post
                Vino la bucuresti si se schimba in doua zile
                un nr de telefon disponibil?

Respectă regulile generale de postare!
                Last edited by Florin_WES; 03-04-2018, 12:05 PM. Reason: Poți edita un post timp de 10 minute.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF