Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Masina nu merge mai tare de 50 km/h

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Masina nu merge mai tare de 50 km/h

Am fost la un service sa controlez directia la masina mea A 150 W 169 , suspensia si un zgomot care nu am stiut de la ce vine dar am aflat si era de la etrierele fata ( ghidajele avind putin joc si se aude ca clopotei ) dupa ce am plecat acasa pe bord sa aprins ESP si masina nu mergea ma-i tare de 50 km/h , am oprit motorul si totul era ok dupa ce pumeam frina acelasi lucru , am mers cu masina la un tester si imi arata ca problema era de la comutator stop frina am sunat la Auto Shun il aveau pe stoc cu 50 ron se monteaza foarte usor si masina merge super
    Attached Files

Salutare!
    Clasica problema cu switch'ul de frana. Problema asta am avut-o si eu la A160 w168. Eu am rezolvat cu unul second la 20ron/buc. In decurs de un an nu am mai avut probleme de genul acesta.
    Numai bine!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Originally posted by Alin Puma View Post
      Am fost la un service sa controlez directia la masina mea A 150 W 169 , suspensia si un zgomot care nu am stiut de la ce vine dar am aflat si era de la etrierele fata ( ghidajele avind putin joc si se aude ca clopotei ) dupa ce am plecat acasa pe bord sa aprins ESP si masina nu mergea ma-i tare de 50 km/h , am oprit motorul si totul era ok dupa ce pumeam frina acelasi lucru , am mers cu masina la un tester si imi arata ca problema era de la comutator stop frina am sunat la Auto Shun il aveau pe stoc cu 50 ron se monteaza foarte usor si masina merge super
      Informatiile-s binevenite (cel putin de cei care inteleg), exprimarea e naucitoare, la fel ca si gramatica...
      Drumuri bune!
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF