Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

pompa de apa

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pompa de apa

Salut,

a schimbat cineva pompa de apa? Am gasit urma de antigel sub masina si ma batea gandul sa investighez problema mai amanuntit.

Multumesc anticipat.
    The stars will light my way

Te ajut eu contacteazama

Comment

Originally posted by RazvanC View Post
      Salut,

a schimbat cineva pompa de apa? Am gasit urma de antigel sub masina si ma batea gandul sa investighez problema mai amanuntit.

Multumesc anticipat.
      Salut !
      Mai multe despre pompa de apa cat si despre sistemul de racire poti gasi aici :
      http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.43.htm , chiar daca e descris sistemul unui A-Classe pe benzina, notiunile generale iti sunt folositoare. Preturile pentru pompa sunt cam piperate : 150 -250 ron/ buc. Investigheaza amanuntit de unde provine scurgerea de fluid de racire. Verifica imbinari, coliere etc. .
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Merci frumos, am rezolvat. Am inlocuit piesa care contine termostatul si un senzor de temperatura. Pierdea lichid pe langa ...deh, batranetea
        The stars will light my way

Comment

salut! pentru a schimba pompa de apa este nevoie demontarea motorului ? sau se poate si altfel, mai usor ??

Comment

Salut!
            Cu ceva efort o schimbi fara sa dai motorul jos.
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
              Salut!
              Cu ceva efort o schimbi fara sa dai motorul jos.

as fi curios daca a facut cineva operatia asta fara sa dea jos motorul
              tocmai mi s-a stricat pompa de apa si mecanicul zice ca alta solutie nu exista

daca are cineva vre o solutie pana nu prinde a da motorul jos as fi recunoscator

Comment

Se poate si fara, nu e foarte greu.Iti trebuie un SDV sa ti rola intinzatoare tensionata pentru a pune mai apoi cureaua usor.
                Ai doar 5 suruburi de scos de la pompa.
                Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF