Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

bare si cutie portbagaj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by FELIX View Post
    Daca ma hotarasc te contactez pe MP...am gasit si aici in Bucuresti dar uzate si intro stare deplorabila .................
    Eu am originale de aluminiu dar vreau pentru iarna ....
    Buna.Scuze ca raspund mai tarziu,am fost plecat. Da , putem vorbi si in privat prin email sau telefon.Asa este,pt iarna cele din otel sunt bune.V-am atasat poza,asa cum arata ele.Sunt impecabile.Cum spuneam mi-am luat si eu pt Golful meu. Astept un semn si din partea d-lui care a deschis topicul.

Comment

Originally posted by FELIX View Post
      Daca ma hotarasc te contactez pe MP...am gasit si aici in Bucuresti dar uzate si intro stare deplorabila .................
      Eu am originale de aluminiu dar vreau pentru iarna ....
      dl.Felix,imi puteti lasa o modalitate de contact? email? telefon?

Comment

Originally posted by cfrscrl View Post
        Pt. A140 din anul 2002 se gasesc bare transversale pt. cutie portbagaj? Daca da, stiti undeva o oferta buna chiar si second hand ? Mersi
        Uite barele. iti atasez poza.
        Attached Files

Comment

Dl. stefan sunt interesat de bare,spuneti va rog pretul si ne vom intelege.
          ghitanflorin2002@yahoo.com/ 0722565389

Comment

Buna ziua dl. Stefan. Sunt din Bistrita, ofer 100 euro pe gentile dvs., cele 2 cauciucuri si barele. Telefon 0763671234 si vin eu in Tg. Mures dupa ele. Multumesc si spor in toate!

Comment

Pentru A-Klasse exista si varianta THULE:
              W168:

W169:

Comment

@Stefan, mai sunt de vanzare barile? Daca da te rog lasa-mi un nr de telefon sau email.

Comment

Originally posted by stefan1970 View Post
                  La 175 Eur. Sunt pt Mercedes A140,A160. Nu stiu daca se potrivesc si altor modele de Mercedes? se poate vedea pe janta.ro cred. Capacele sunt putin folosite.''Problema'' este ca jantele sunt in Tg.Mures.
                  Ofer 120lei pe capace
                  diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF