Nu cred că-i scurt. Şi mie mi-a făcut la fel şi m-a mâncat în dos de mi-am pus led că nu se aprindea nicicum şi am tot schimbat la becuri. Ledul a mers exact o zi după ce l-am montat. Dar cum nu aveam unde s-o mai operez (nu desfac coteţul în faţa blocului nici bătut şi acum m-am prins iarna) a rămas aşa. Acum după cca 50-60 km se aprinde. Prima dată pâlpâie de câteva ori şi apoi rămâne aprins. Am impresia că e ceva contact imperfect pe undeva şi până nu se încălzeşte bine nu merge. Grijă mare cu învârtitul becului că lamelele de pe dulie îs foarte tari şi pe placă e doar ceva foicică de aluminiu sau ce-o fi. Să n-o rupi. Musai cu simţ dacă bagi patentul acolo.
Nu cred că e siguranţă separată pe becul respectiv, ar fi prea de tot. O altă chestie ar fi să nu fie bec de 24V. Mie aşa mi-au vândut prima dată şi eu prostovan nu m-am uitat până n-am ajuns să le montez. Se roşea puţin filamentul şi atât
Nu cred că e siguranţă separată pe becul respectiv, ar fi prea de tot. O altă chestie ar fi să nu fie bec de 24V. Mie aşa mi-au vândut prima dată şi eu prostovan nu m-am uitat până n-am ajuns să le montez. Se roşea puţin filamentul şi atât

Comment