Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

prbleme cu alternatru si rolele de la curea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prbleme cu alternatru si rolele de la curea

Salut prieteni am un A170 CDI din 2002 de ceva timp am auzit tot timpu un huruit de rulment la motor in dreapta dar acum sa intensificat tot mai tare ,azi am ridicat masina si am dat cureaua la oparte si surpriza am invirtit de alternator si am constatat ca sint rulmenti am miscat si de prima rola de linga conpresor si avea joc farte mare iar cea pu bratul intinzator cureaua nu statea pe centru rolei asta insemnind ca e dusa si ea .eu sint in ITALIA si cu munca e o problema si aici nu ma pot descurca cu banii sa i-mi pot permite sa merg in service ca astia te storc de bani ,eu indeminare de mecanic am nu e problema dar am nevoie de voi sa ma ajutati pentru ca as vrea sa schimb eu toate rolele si rulmentii la alternatr daca as putea am vazut ca e foarte strimt la role.VALEo e alternatru A150 V14 si seria A668 154 01 02 din 12/01 mar interesa seriile rulmentiilor sa pot sa ai comand si cind am toate piesele sa la schimb.cineva a mai facut asta poate sa ma sfatuiasca cum sa fac .Va multumesc mult si astept raspunsurile voastre

Chiar nu e nimeni sa ma ajute nu stie nici unu ce serii are rulmentii de la alternator ca aici in italia m-am interesat sa il repat da mi-au zis ca i-l fac daca aduc rulmenti sau macar sa stiu seriile eu las da si jos sa i-l demontez sa vad seriile da ramin fara masina.HELP

Comment

Alternatoru e valeo a150 14v a668 154 01 02 din anu 12/01

Comment

am rezolvat am schimbat rolele cureau si rulmenti la alternato mau costat 170 de euro toate piesele .demontaju si montaju l-am facut eu personat a fost putin complicat dar m-am descurcat perfect. acum motoru se aude f finut ..va salut

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF