Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme la cutie automata sau motor? (A 170 CDI)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Alexandru deaco View Post
    Salut am un A 170 cdi 2003, mi-a aparut martorul de la mmotor si BAS-ESP si nu imi merge in avarie ,cand schimb imi da niste izbituri urate ,mentionez am fost cu ea la un service cuti automate a zis ca este calculatorul de la cutie l-am reparat ma costat 400 euro ,dar cand am plecat cu masina de acolo am mers 1km la fel cum am aduso se comporta ,mentionez ca imi sarisa cureaua de accesori de pe role si nu mai aveam nici servo si nici bateria nu se mai incarca, am alternatorul nou original de la valeo ,am schimbat kitul de accesorii ,swichul de la pedala ,cu gandul ca o disparea chiar am luat si calculatorul de bas esp am zis ca ala e de vina nimic ajutati ma spuneti-mi ce sa fac ,pana la urma schimb tot pana ii gasesc defectul merg din service in service si nimic ma seaca de bani.

Buna ,
    ma comfrunt cu aceeasi problema 100% identica ca s masinei tale si deja ma diepera situatia. Nu am gasit inca un raspuns care sa ma ajute sa rezolv problema. Daca ai rezolvat problema te rog frumos sa imi impartasesti experienta.

Multumesc anticipat
    Cu stima,
    Kornelius

Comment

Nu cred ca o sa iti raspunda. A intrat ultima data in Noiembrie 2016.Sunt o gramada care intra doar cand au problema, iar dupa aceea uita sa ne spuna si noua cum au rezolvat.
      Eu nu am automata si nici nu ma pricep din pacate.
      Fa sapaturi pe forumurile straine. Vezi poate gasesti ceva pe elchfans.de. Este in germana dar cu translate te desurci, plus ca aietii de acolo pun si poze.

Comment

Na asta e.
        Multumesc de sfat, o sa incerc sa mai scotocesc si pe alte forumuri.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF