Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Service pentru W168 in IASI?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • flexibal73
  replied
  Aceesi intrebare, alt oras. In Constanta e cineva care sa nu fuga de un W169? Un "STAR handler" priceput? Chiar mai piperat, caut calitate, nu ieftineala.

  Leave a comment:


 • cezarkage
  replied
  Nu rad... Imi pare rau pentru patania ta. Fug toti de munca, asta e adevarul...
  O sa iti trimit mesaj privat cu un numar de telefon. Am intrebat pe cineva care e din Iasi doar ca are alta marca de masina, insa poate e cu noroc si mecanicu` nu fuge.

  Leave a comment:


 • LauLaur
  replied
  600???Ce mama dr@&u' ! Unde ii gasiti mai pe astia asa pusi pe capatuiala? In service e treaba de maxim juma' de ora. De banii astia luam arcuri, scule si le schimbam singur pe trotuar in fata service-ului.
  Acum, sa ma scuzi...E in mare parte vina ta, nu a lor. Am pus in sectiunea "Totul despre..." destul de multe link-uri cu diverse lucrari. Nimeni nu cauta si nu e dornic sa invete, poate n-ai timp sa le faci singur dar cel putin te duci cu lectia invatata la service. Sunt 2 suruburi (in total) de desfacut, iti dai seama ca ti-au luat 300 de lei/surub...

  Leave a comment:


 • Inglourious
  replied
  Cezar, o sarazi dar in acei 600 de lei nu au intrat si arcurile - dar nu asta e problema acum ci ca nu gasesti un mecanic priceput la acet gen/marca de masina. Fug toti de rup pamantul

  Leave a comment:


 • cezarkage
  replied
  Salut!
  Pai cat e ora de manopera?! In pretul asta de 600 a intrat si pretul arcurilor?! Dar si-asa tot este exagerat costul... Doar au avut de desfacut surubul la amortizor si bratul a coborat, apoi au putut scoate arcul... Nu e mare inginerie... Operatiunea asta e prezentata in 4 minute pe youtube.
  Eu zic sa nu le mai calci pragul in calitate de client... Ti-au dat factura pentru interventie? Merita sa te duci peste ei si sa le faci sesizare la ANPC.
  Trebuie sa fie in ditamai orasul Iasi un service cu oameni si preturi mai ok. Mai arunca un ochi si pe alte topicurile de la alte clase poate gasesti vreo recomandare. Si eu ma confrunt cu aceeasi problema in Suceava... Nu mai sunt service-uri de incredere si nici mecanici capabili. Ei se asteapta se asteapta sa schimbe doar `niste placute` la masinile care le cunosc. Cei care se motiveaza ca masina e inghesuita si motive de genu` trebuie sa-i eviti... Numai bine!
  Last edited by cezarkage; 12-27-2018, 09:25 AM.

  Leave a comment:


 • Inglourious
  started a topic Service pentru W168 in IASI?

  Service pentru W168 in IASI?

  Salut,

  Efectivm-am saturat de mecanici care imi spun ca trebuie sa de-a motorul jos pentru orice si ca o sa coste extrem de mult (in IASI), sau care rad si spun ca nu se atinge nimeni de masinile astea...ca sunt inghesuite etc

  Stie cineva un mecanic/service care sa aiba habar de cum sa umble cu un w168 (a1760 cdi '99) in IASI?

  Tocmai am dat 600 de lei pe schimbarea arcurilor pe spate...la care am asistat si m-am crucit cat de repede le-au desfacut si le-au montat 1h ~. Intreband la urma care'i treaba, de ce 600 de lei pentru asta ceva...au zis ca e din cauza masinii...ca altii imi luau mai mult..ca nimeni nu suporta masinile astea...

  OK, ce au fratilor masinile astea? Is mai inghesuite intradevar dar mie mi se par foarte practice si micute dar si puternice in acelasi timp...cum sa fuga toti sau sa-ti spuna ca tre sa de-a motorul jos pt orice...si chiar si asa...

  Am un furtun pe la care picura ulei..si mi-au zis ca e 400 de lei acel furtun...ca are nustiu ce senzor si 800 de lei manopera... WTF
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF