Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

mercedes a45amg

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • mercedes a45amg

  As vrea sa initiez o discutie si despre a45amg, mi se pare o masina foarte ok si cred ca este printre cele mai ieftine amg, probabil ca exista vreun topic cu cla45amg, gla45amg (dar astea sunt totusi altfel, chiar daca am inteles ca sunt construite pe aceeasi platforma, scuze daca gresesc), dar masina asta mi se pare foarte interesanta si foarte performanta, mai ales ca au scos din motorul de 2 l vreo 380cp la modelul din 2015.
  As fi curios daca exista vreun posesor care sa ne spuna, daca are disponibilitatea, ceva detalii legate de comportamentul pe drum, intretinere, puncte slabe, fiabilitate.
  Am citit review-uri, am vazut si pe you tube mai multe filme, chiar si unul mai lung pe limba germana, dar toate se cam reduc la faptul ca masina este foarte rapida, are o evacuare de senzatie, are cateva moduri de condus si iti aduce pe fata un zambet larg si un uau plin de admiratie cand o conduci. Ar fi interesant de stiut cum este cu tractiunea integrala, am inteles ca are tractiune integrala haldex care ar fi mai slaba decat torsen (cum afirma unii), cat este de rigida suspensia comparativ cu rs3 si golf r sau gti, de exemplu, la ce interval se fac schimburile de ulei, ulei cutie, cat de fiabil este motorul (daca are cineva atatia km parcursi incat sa se poata pronunta), cum trage la viteze mai ridicate avand in vedere ca motorul este doar de 2l (am vazut ca accelereaza in vreo 4,2s pana la 100km/h), alte impresii. Daca s-a mai discutat subiectul imi cer scuze, dar eu nu am gasit nimic despre acest model. multumesc.

 • #2
  Am câțiva clienți cu A45, înafara de retrofit-uri sau software update-uri, nu am reparat mai nimic la ele. Au fost câteva probleme la primul model, turbina sau 4matic-ul, însă se înlocuiesc gratuit.

  4matic cu 381cp, încă fără concurență!
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF