Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

bara spate + hayon w169

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • bara spate + hayon w169

  Salut !
  Avem un A 150 , model w169 , modelul in patru usi , masina pe care am gasit-o lovita in parcare iar autorul nu poate sa fie identificat de pol rutiera deoarece nu se vad numerele de inmatriculare pe filmare samd .

  Vreau sa ma sfatuiti cum as putea sa rezolv problema in viziunea voastra colegilor , tinand cont ca trebuiesc schimbate bara spate dar si hayonul .

  Dupa cautari pe google , am descoperit ca piesele costa aproximativ 600 lei bucata second hand , dar trebuie sa gasesti o bara care are gaurile pentru senzori iar ca si la hayon , sa speri ca le gasesti in culoarea masinii fara sa mai fie necesara revopsirea pieselor - masina fiind un albastru inchis .

  Aveti cumva idee cat costa bara spate noua , nevopsita ? eu cred ca una noua aftermarket costa tot 600 lei cu aproximatie . Dar hayonul ?

  De asemenea ati vazut pe undeva la dezmembrari un w169 albastru si preturile sunt ok ?
  Va multumesc in avans pentru orice sfat ! Toate cele bune !

 • #2
  Iei codul de culoare (lach parcã scrie) e pe capotã și pe stâlpul ușii. Când suni la dezmembrãri întrebi de el.

  Sau iei oricare faci vopsea pe culoare, le vopsești și aia e. Îs destule la dezmembrat. Vezi numai pe olx câte sunt...
  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
  Urmează: Dacia 1300 '74

  Comment


  • #3
   Multumesc colegule pentru raspuns ! Dar merita sa platim 600 lei pentru bara spate + alti 600 lei pentru hayon ? (chiar si in speranta ca gasim aceeasi culoare si nu o sa arate foarte zgariate elementele samd)

   Comment


   • #4
    Preturile in dezmembrari pleaca de pe la 350-400 ron pentru o bara spate. Pentru haion preturile se invart tot cam p-acolo. Trebuie studiata piata, mai sunt si exceptii. Si daca folosesti piese noi, aftermarket, tot la gara aia cobori. Poate chiar un pic mai departe!
    Daca esti de parere ca nu merita s-o repari, du-o la tocat. Vei lua pe ea poate chiar de trei ori pretul reparatiei.
    Alta solutie nu vad, decat daca ai CASCO sau printr-o minune este identificat autorul(dar ma indoiesc, la ora asta sigur are masina reparata deja).
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #5
     La o maşină de 3000€ aş zice că merită 1200 lei pentru bară şi hayon. Cum rahat să nu fie rentabil s-o repare? Vorbim de W169 totuşi... Sau mai are şi alte hibe? Cât de zdravăn a dat în ea?
     Fosta: W168 A160 '99 Benzină
     Actuala: W169 A200 '04 Benzină
     Urmează: Dacia 1300 '74

     Comment


     • #6
      O sa o reparam cu siguranta , este o mica bijuterie !

      Nu este nimic grav , doar ca mi s-a parut cam mare pretul cerut pentru acele doua elemente , iar asta m-a facut sa ma intreb daca nu cumva o bara spate noua aftermarket nu cumva costa aproximativ cat cer cei de la dezmembrari pe ea ...vopsitul probabil fiind necesar si daca cumparam de la dezmembrari in aceeasi culoare , toate in general fiind zgariate samd.

      Comment


      • #7
       Ai aici un exemplu de bara spate aftermarket. Si in plus de pret, la unele repere aftermarket te poti lovi si de ceva mici nepotriviri(eu am patit-o cu un scut motor). Asa ca mai bine original din dezmembrari chiar daca trebuie vopsit.
       Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

       Comment


       • #8
        Din dezmembrări, dacă e pe culoare şi doar zgâriat, eu nu m-aş chinui s-o vopsesc. A mea gărgăriţă a fost boboc acum 6 luni când am luat-o "de dincolo". Şi chiar mă uit unde o las (de obicei e o maşină mai scumpă lângă ea). Dacă mă uit acum la ea îmi vine a plânge. Îi toată julită şi bătută cu portierele roată. Dacă nu ai curte n-are sens. Dar ai văzut deja cum stă treaba... Caută original cum zice colegul, pe cod de culoare şi dă-i pace.
        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
        Urmează: Dacia 1300 '74

        Comment


        • #9
         Va multumesc colegilor pentru ajutor ! Ramanem pe dezmembrari ! Toate cele bune !

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF