Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

kit turbo A140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• kit turbo A140

Salut,

Caut kit turbo (cuzineti, biele, segmenti, pistoane, intercooler, turbo, etc) pentru A140 w168 1397cmc.

Va rog, daca macar ocazional gasiti ceva, dati de stire.

Cheers,

Salut!
    N-am cunostinte de asa ceva si sincer, nu cred ca exista.
    De ce vrei sa modifici un motor de 1397cmc, cand ai la dispozitie alte variante mult mai facile? Din motorul ala, SOHC mare branza nu scoti, poate doar dureri de cap. Poti incerca un A160 cu 75kw si 150Nm(cu consum mai mic decat A140) sau A190 cu 92kw si 180Nm.
    Altfel, daca vrei sa faci un proiect din asta, poti incerca piesele de pe A170 CDI, care , se potrivesc bine pe caroseria asta.
    Toate cele bune!
    Last edited by LauLaur; 01-20-2018, 12:01 PM.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

E o varianta in calcul momentan. Gasisem la un moment dat pe un site rusesc pe care nu m-a interesat la momentul respectiv sa il salvez, pe cineva care facuse asta dar nu avea kit, isi alesese el pistoanele, etc.

Initial ma gandeam sa imi pun motorul de pe A210 cu toate calculatoarele si instalatie. Dar dupa aceea o sa vreau sa ridic si optiunile de pe masina pentru ca stie calculatoru. Alti bani alta distractie. Asa mai bine iau un A210 direct si gata, dar ce fac cu asta ?
      Parte cea mai nasoala e ca daca o sa ma apuc sa ii fac modificari, o sa trebuiasca sa mesteresc pe la el mereu, si stii ce inseamna asta la w168...
      Piesele de pe diesel m-ar coafa, dar nu sunt ceea ce vreau eu exact, ca indicat ar fi sa nu ii topesc pistoanele in prima mie de km.

Apropo de proiect, am altceva. Vreau sa iau un BMW E36/E46 si sa ii pun un M120. Masina pe care voi scrie mare "Powered by Mercedes" sau poate iau un w124 si ii pun M120. Inca nu m-am hotarat exact...

Cius,

Comment

Salutare.
        Aici la noi in Bucovina este o vorba: "Sa faci din cacat biciusca si sa mai si pocneasca". La asta m-am gandit prima data cand am citit postarea ta...
        Originally posted by dang View Post
        Asa mai bine iau un A210 direct si gata, dar ce fac cu asta ?
        Vineri m-am uitat pe net la A Class-uri. Au aparut la vanzare ceva A210-uri in Germania insa nu sunt ingrijite. Niste mazaci nemtii astia... A210 ar fi cea mai buna varianta pentru un proiect daca dispui de finante, parerea mea. Cu "asta" poti s-o vinzi pe o mie de euro pe care sa-i bagi in cea noua. Bafta!
        W168 or nothing!

Comment

Vreau sa iau un BMW E36/E46 si sa ii pun un M120. Masina pe care voi scrie mare "Powered by Mercedes"
          Asta da! Super! Sa te duci si la intalnirile lor cu el...
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF