Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A class W177

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • A class W177

  Se pare ca apar informatiile despre viitorul A class
  A 2 a generatie A class (exceptand FL)
  https://www.autoexpert.ro/revolu/

 • #2
  Cica revolutie... Au bagat ditamai tableta in loc de ceasuri, hidos ce sa mai. (parerea mea)
  W168 or nothing!

  Comment


  • #3
   Partea aceea nici mie (cel putin din poze) nu imi place...parca sunt 2 display "agatate" in bord...dar in rest mi se pare un pas inainte. Sper ca acel touchpad mat, sa inclocuiasca rotita si touchpad de sticla si in restul mercedes'urilor

   Este superba noua clasa A de la Mercedes.
   Last edited by Florin_WES; 11-27-2017, 21:20 PM. Reason: Ți-am unit cele două posturi.

   Comment


   • #4
    Dumnezeule dar hidoasă mai e. Sau nu-s eu în ton cu noul trend... Jur că tot ce lipsește e mileul. Parcă e tabloul cu bunicii pe laviță, așa stau tabletele alea. Bordul parcă e făcut cu toporul..

    Dacă în poze arată așa... Am zis că mai rău ca W176 n-are cum să fie (și acolo tableta arată ca dracu în mijlocul bordului), dar se pare că au vrut neapărat să mă contrazică...
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #5
     Prevăd vânzări record!
     Regulament general Club Mercedes.

     Comment


     • #6
      Iata si un video cum sunt furate noile modele, tot cu "tableta".
      W168 or nothing!

      Comment


      • #7
       Pai asa cred ca se poate fura orice masina(exceptie cele fara inchidere centralizata), nu doar cele noi. Oricum totusi cred ca e diferenta mica intre tableta aceea si cheie...probabil sub 10m

       Comment


       • #8
        https://www.youtube.com/watch?v=i9xzwJJttYE
        2 Februarie 2018 - Noul A class

        Comment


        • #9
         De acord cu antevorbitorii mei!
         Au incercat sa imbine retro cu nou si nu prea le-a iesit. Si aici ma refer la bordul super tehnologizat dar cu grilele de ventilatie luate de pe Cobra parca si restilizate. Cred ca arata mult mai ok daca extindeau stilul retro(nu doar cu grilele) iar tehnologia o ascundeau in spatele bordului. Sa nu fiu inteles gresit, nu sunt reticent la tot ce e nou, sunt poate un pic mai conservator...
         Mi-a placut enorm conceptul unic, inovator al primului model al Clasei A(w168): mi-a placut designul interior/exterior, unic, inconfundabil, mi-a placut pozitia inalta de la volan, podeaua dreapta, mi-a placut si siguranta pe cate o ofera pozitionarea "paguboasa" a motorului. Mi-a placut, cum am mai spus, ca este UNICA.
         Cred ca intotdeauna voi asocia Clasa A cu modelul w168.
         Si totusi sunt constient ca odata cu tehnologia totul evolueaza si nu stiu daca in cativa ani vom mai regasi in masinile viitoare placerea de a conduce.
         Am insa si cuvinte de lauda pentru designul exterior si performantele noului A Class. Modelele A45 AMG sunt ...breathtaking!
         Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

         Comment


         • #10
          Regulament general Club Mercedes.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF