Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

schimbare culoare caroserie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• schimbare culoare caroserie

Am un Mercedes A Class din 2005.Vreau sa ii schimb culoarea caroseriei,dar nu stiu cum se numeste exact aceasta nuanta ca sa o faca pe calculator.Ma poate ajuta cineva cu denumirea oficiala a culorii?Atasez poza.Cu aproximatie,cat m-ar costa o vopsire de caroserie?
    Attached Files

La noi te costa in jur de 3500-4000ron schimbarea de culoare incluzand materiale si manopera. Referitor la codul de vopsea uite aici un link care te poate ajuta http://www.uniquecarsandparts.com.au...s_mercedes.php. Eu cred ca se numeste Mercedes-Benz Citron Green Pearl Metallic si s-au vopsit in anul 2002 CL-urile.
    Last edited by popeye_pmm; 08-19-2015, 10:13 AM.
    Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

Sau poti sa o colantezi daca gasesti nuanta asta la vreun furnizor gen oracal, 3m, arlon etc..

Comment

Codul culorii se găsește pe stâlpul dreapta al mașinii.codul e format din 3 cifreImageUploadedByTapatalk1443363008.597472.jpg la mine fiind 195

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF