Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Atentie se fura oglinzi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Atentie se fura oglinzi

Salut,
    Nu e ceva nou ca se fura oglinzi dar site-ul de unde mi le-am comandat aici in Bucuresti mi-au spus ca in ultima vreme au comenzi foarte multe fix pe A Class-urile noastre, probabil ca din cauza fluxului foarte mari de masini aduse in tara din acest model au aparut si aceste probleme. Eu unul o sa merg cu ele la inscriptionat sa evit aceasta problema. Am postat pentru a semnala catre toata lumea si sper sa fie cu noroc la voi si sa nu vi le fure cum am patit eu, ambele adica, probabil ca inscriptionarea ajuta sa evitam astfel de probleme si evident alarma dar daca sunt profesionisti probabil ca alarma nu suna . Si la second-hand am vazut foarte multe anunturi cu vanzari oglinzi deci se pare ca piata e mare de tot aici. Eu acum 2 zile am patit-o, va imaginati moralul cand am vazut dar asta e.
    Multumesc,
    Bogdan

Am trecut deja prin asta acum 1 an si in Craiova, in fata blocului.
    Au fost profesionisti, nu au scapat nimic (agrafa/siguranta).
    Mai mult mi-a luat mie montajul altora noi.
    Din pacate am adoptat acum metoda mai putin estetica, fara inscriptionare (cei de la magazinul de unde am cumparat oglinziele mi-au zis ca inscriptionarea nu are efect) inspirat de aici:
    Attached Files

Comment

Bogdan, subiectul a mai fost tratat.
      Nu ar fi rau sa citesti si http://www.clubmercedes.ro/daca-avut...ighlight=laser
      Chiar imi place masinuta asta!

Comment

Sorry Adi, ai dreptate, am actionat la sentiment si nervi uitand sa dau search daca s-a mai scris, rog moderatorul sa stearga topicul si o sa postez acolo.
        Multumesc,

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF