Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Dimensiune difuzoare W168

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dimensiune difuzoare W168

Salutare,

Am cautat pe forum insa nu am gasit informatiile necesare. Deasemeni am incercat si pe site-ul lui Lofty insa tot fara un rezultat pozitiv.

Am gasit ceva variante gen 16.5 fata si 13 cm spate insa as dori sa stiu sigur.

Stie cineva dimenziunile exacte ptr difuzoare(fata-spate) la un a140 in 1999 - W168? M-ar interesa si adancimea maxima posibila. Bineinteles ca pot demonta si pot verifica singur insa azi-maine nu voi putea face asta si as dori sa verific ceva preturi pe net sa stiu cat m-ar duce schimbarea difuzoarelor.

Multumesc,
    Florin

A schimbat cineva, pana acum, difuzoarele la A140? Stiti ce dimensiuni au exact? Cele "originale" par destul de "sarace" in frecvente .

Comment

Salut!
      Am schimbat eu, la A160, pe spate. Difuzoarele propriu-zise au o dimensiune atipica, 12 cm.
      Eu am luat de 13cm si a fost chin sa le potrivesc in locul celor originale. Dar rezultatul e net superior.
      Daca ai de gand sa le schimbi fa cateva masuratori inainte. Sfatul meu este sa iei ceva de calitate cu diametrul de 10 cm, sa le poti fixa pe suportii originali.
      Toate cele bune!
      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc Laur. Eu banuiam ca sunt de 10 cm cele din spate. Sper sa gasesc ceva de calitate, cu 2 cãi (pt marimea asta nu cred ca exista cu 3 cãi).

Comment

Salut,

N-aţi desfăcut nicicare boxele de pe faţă? Am cea de pe dreapta face de zici că a mâncat doar fasole. Aş vrea să am "rezerva" înainte de a mă apuca să desfac uşa.

Mulţumresc.
          Fosta: W168 A160 '99 Benzină
          Actuala: W169 A200 '04 Benzină
          Urmează: Dacia 1300 '74

Comment

Originally posted by gruiarew View Post
            Salut,

N-aţi desfăcut nicicare boxele de pe faţă? Am cea de pe dreapta face de zici că a mâncat doar fasole. Aş vrea să am "rezerva" înainte de a mă apuca să desfac uşa.

Mulţumresc.
            Salut. Dar ce informatie te-ar interesa...?
            W168 or nothing!

Comment

În primã fazã dimensiunea. Ãsta e titlul topicului ����

Sau dacã-mi dã cineva o idee cum sã ajung mai uºor la ele fãrã sã desfac toatã faþa de uºã mi le mãsor singur. Par a fi ceva capace peste dar nu mã prind cum îs legate. N-aº vrea sã trag de ele sã le rup.

Comment

Daca vrei doar sa le masori, poti scoate capacele. Sunt prinse cu ceva cleme din plastic. Incepi sa le desfaci de la imbinarea cu buzunarul. Folosesti lama unui cutit. Daca vrei sa le schimbi trebuie data fata de usa jos.
                Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Mulțumesc mult LauLaur. Asta doream să știu. Prima dată vreau să văd cât de obosit e.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF