Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Subwoofer, sisteme audio A class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Subwoofer, sisteme audio A class

A montat careva subwoofer pe A class? Pe unde ati tras firele??

Eu am avut subwoofer pe w168 colegu . Pe w169 inca e in proiecte ca nu stiu cum sa scot cd-player'ul )
    Firele le-am tras din fata de la cd-player pe sub consola centrala aceea unde ai schimbatorul si frana de mana ( am demontat-o , am tras firul apoi am remontat-o ) , apoi pe sub presul din spate , pe sub bancheta din spate si apoi in portbagaj in compartimentul rotii de rezerva unde aveam subwoofer'ul .
    Spor la treaba , o zi buna !

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
    Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Ms. Doar ca ai fost nevoit sa scoti mocheta. Nu??

Comment

Nu stiu daca la W168 este la fel, dar la W169 se monteaza in locul rotii de rezerva un subwoofer activ care pe langa alimentari poate primi semnalul audio de la difuzoarele din spate.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Originally posted by bogdaneljr View Post
          Ms. Doar ca ai fost nevoit sa scoti mocheta. Nu??
          Nu neaparat colegu` ca nu ramane vizibil foarte mult cablul , decat portiunea de sub bancheta din spate pana in portbagaj , unde banuiesc ca nu baga nimeni capul sa verifice ce ai pe acol )

Originally posted by cl600 View Post
          Nu stiu daca la W168 este la fel, dar la W169 se monteaza in locul rotii de rezerva un subwoofer activ care pe langa alimentari poate primi semnalul audio de la difuzoarele din spate.
          Cred ca vorbim de acelasi lucru , este vorba de subwoofer-ul activ BOSE , cel original . Este/era dotare optionala la cumpararea masinii .
          Colegu`daca sti cum pot sa leg subwoofer-ul la boxele din spate imi poti spune cum ?
          Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Cred ca e mai dificil sa tragi semnalul de la difuzoarele din portierele spate decat sa il iei direct din casetofon.
            Dar nu stiu de care subwoofer pt roata de rezerva, eu am unul activ universal.
            Si ma gandem ca se poate trece pe sub mocheta ca totusi sunt vreo 4 firicele destul de groase...

Comment

Originally posted by Sashatm View Post
              Nu neaparat colegu` ca nu ramane vizibil foarte mult cablul , decat portiunea de sub bancheta din spate pana in portbagaj , unde banuiesc ca nu baga nimeni capul sa verifice ce ai pe acol )

Cred ca vorbim de acelasi lucru , este vorba de subwoofer-ul activ BOSE , cel original . Este/era dotare optionala la cumpararea masinii .
              Colegu`daca sti cum pot sa leg subwoofer-ul la boxele din spate imi poti spune cum ?
              Te poti lega linistit pe firele difuzoarelor - undeva pe stalp - inainte sa intre in usi. De acolo, fara sa scoti decat pragurile de plastic laterale le duci pana in spate.

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Pentru a lega un subwoofer activ sau o statie la firele de la difuzor,statia trebuie sa aiba intrare pentru semnal mare ,altfel pentru un sunet clar trebuie adaptor high-low.Fara acest adaptor subwoofer-ul va reda si fregventele inalte si medii,asta inseamna ca se aude si vocea.

Acesta este subwoofer-ul original bose,care se monta pe a classe.
                Attached Files
                Last edited by rares85; 06-06-2013, 14:04 PM.

Comment

Subwoofer-ul din fotografiile de mai sus, se monteaza in interiorul rotii de rezerva.
                  Legarea subwoofer-ului, cel mai corect, se face la iesirea pentru subwoofer a media-playerului, nu la unul din difuzoare. Majoritatea playerelor de azi au iesire speciala. Astfel legat, beneficiem de filtrul trece-jos integrat, de controlul volumului, iar iesirea este preamplificata.
                  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Stiu ca cel mai corect ar fi sa-l leg direct din player insa , dupa cum am mai zis , nu stiu cum pot sa scot player`ul ca sa il pot lega . Am cautat pe net si am gasit o metoda care mi se pare cam .. bizara .
                    Nu am nevoie de control al volumului separat pe subwoofer , cum il aveam inainte pe w168 era ok , iar de amplificare nu este nevoie , subwoofer`ul este activ , amplifica singur .
                    Colegu cl600 da-mi mai multe detalii te rog daca esti in tema .
                    Stima !

Comment

Ai aici descris pas cu pas intreaga operatiune Sasha.
                      We offer Free car stereo advice, showing you how to remove car stereo's with ease, following our detailed car stereo removal guides...

Nu pare complicat, sper sa te descurci.
                      Bafta!
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Originally posted by Sashatm View Post
                        Stiu ca cel mai corect ar fi sa-l leg direct din player insa , dupa cum am mai zis , nu stiu cum pot sa scot player`ul ca sa il pot lega . Am cautat pe net si am gasit o metoda care mi se pare cam .. bizara .
                        Nu am nevoie de control al volumului separat pe subwoofer , cum il aveam inainte pe w168 era ok , iar de amplificare nu este nevoie , subwoofer`ul este activ , amplifica singur .
                        Colegu cl600 da-mi mai multe detalii te rog daca esti in tema .
                        Stima !
                        Subwoofer-ul stie sa cante doar bass, are filtre si impedanta corecta astfel incat sa se poata conecta chiar si la unul din cele doua difuzoare din spate (asta depinde de model-sunt doua - unul cu intrare mono unul cu stereo).

Mai multe detalii gasesti daca citesti din nou postul meu...se demonteaza doar ornamentele de plastic dintre mocheta si usa, fara sa ajungi la usa si fara sa scoti mocheta sau cd-player,

www.mbretrofit.ro

Comment

Originally posted by LauLaur View Post
                          Ai aici descris pas cu pas intreaga operatiune Sasha.
                          We offer Free car stereo advice, showing you how to remove car stereo's with ease, following our detailed car stereo removal guides...

Nu pare complicat, sper sa te descurci.
                          Bafta!
                          Mda , eu gasisem alte bazaconii pe net . Intradevar nu pare mare branza , o sa incerc sa demontez . Numai timp sa fie ..

Multumesc Laur !

Originally posted by cl600 View Post
                          Subwoofer-ul stie sa cante doar bass, are filtre si impedanta corecta astfel incat sa se poata conecta chiar si la unul din cele doua difuzoare din spate (asta depinde de model-sunt doua - unul cu intrare mono unul cu stereo).

Mai multe detalii gasesti daca citesti din nou postul meu...se demonteaza doar ornamentele de plastic dintre mocheta si usa, fara sa ajungi la usa si fara sa scoti mocheta sau cd-player,
                          Subwoofer-ul meu are intrare stereo . Deci atunci trebuie sa ma leg la ambele boxe din spate .
                          Am sa incerc sa scot playerul dupa tutorial-ul lui Laur si daca reusesc il leg direct din player .
                          Multumesc pentru ajutor !
                          Un weekend placut va doresc !

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2

Comment

Buna,

Ma puteti ajuta cumva cu un cap de laser pentru o magazie de la un A Klass A190 modelul cu 4 si 11 pini?

Comment

De unde sti ca ai nevoie (doar) de capul de citire de la magazie ?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF