Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Demontarea unor piese

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Demontarea unor piese

Buna ziua,

1.S-a ars becul din interior ce lumineaza in portbagaj, si nu reusesc sa dau capacul jos, la cele din fata a fost usor, am tras de capac si a cobor, dar in spate nu reusesc deloc, parca e lipit de plafon, am observat ceva locas lateral, trebuie sa introduc cv surubelnita pe-acolo?

2.Am probleme cu butucul de la portbagaj, nu se mai inchide automat, cu cheia nu am putut niciodata pt ca era oxidat inautru, iar acuma doresc sa-l iau jos, dar mi-e foarte greu sa demontez plansa din interior de la portbagaj, sta prinsa in cv nituri din plastic cred, niturile se vad de dinafara usii de la portbagaj, am tras de ele, am rotit, nu stiu ce sistem de prindere au, are cnv idee cum l-as da jos fara sa-l rup?

Salut!
    Demontare capitonaj haion : http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.25.htm
    Schimbare bec plafoniera spate : http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.8.htm
    In linkurile de mai sus gasesti tot ce te intereseaza.
    Bafta multa!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Ms foarte mult.

Am o intrebare legata de telescoape, stiu ca daca doresc sa schimb un telescop nu e prea indicat, asa ca ar trebuii amandoua(la cele de pe fata ma refer), pot achizitiona 2 telescoape de la dezmembrari sau ar fi indicat sa cumpar noi?

Comment

Daca vrei sa faci o treaba buna, ia telescoape noi. S-ar putea ca dupa un an sau mai putin, sa te trezesti ca ti-au curs cele din dezmembrari.
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Dupa cum stim cu totii un telescop ajunge undeva la 250lei-300lei bucata pentru fata.
          Dar exista si o varianta ieftina, 300lei perechea STARLINE pe gaz.Acestea se vand doar in pereche.
          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Alea pe gaz sunt nasoale, oricum va multumesc pt ajutor si pt sfaturi

Comment

Si eu am avut probleme cu butucul portbagajului dar l-am rezolvat repede si ieftin. Am demontat capitonajul din interiorul poetbagajului am scos butucul e prins cu 2 suruburi (parca M-uri sau inbusuri) inauntru era foarte oxidat si nu avea putere vacumul sa traga. I-am dat spray de degresat mult si l-am invartit cu mana de mai multe ori apoi bagat ulei mult in el(nu am avut alt gresant) chiar daca o zi cu caldura a curs orin afara. Acum cheia tot nu imi intra dar macar merge centralizata.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF