Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

A 170 cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A 170 cdi

Cina ma poate ajuta, caut un parc de dezmembrari Mercedes-Benz in special de A class, in Craiova sau pe langa Craiova, stie cineva pe unde s-ar afla sau daca s-a afla?

Ce ai nevoie colegule ?
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Originally posted by alexcristian200 View Post
      Ce ai nevoie colegule ?
      Am avut nevoie de blocul de lumini(am facut rost de el de la cineva din pitesti) o sa imi trebuiasca elemente de caroserie mai exact pragul dreapta si usa spate dreapta si o sa imi mai trebuiasca diverse.
      Last edited by Zeus; 05-02-2013, 16:51 PM.

Comment

din ce am vazut, astea de la dezmembrari vand piesele de A class la pretul la care le gasesti in magazinNOI.

Comment

Salut bogdaneljr, eu am luat blocul de lumini cu 200 lei de la dezmembrari, iar in magazin nou era 800 de lei(ma refer aici in Craiova, nu stiu in alte parti cat costa nou).

Comment

Originally posted by bogdaneljr View Post
            din ce am vazut, astea de la dezmembrari vand piesele de A class la pretul la care le gasesti in magazinNOI.
            Nu prea au cum sa faca asta , ar da faliment ! Incearca sa te orientezi catre alt parc de dezmembrari !

Sent from my GT-S5670 using Tapatalk 2
            Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

Comment

Cine imi spune si mie cum se schimba filtrul de aer? Se desface capacul acela din fata sau prin lateral unde e capacul acela rotund? Multumesc anticipat.

Comment

Originally posted by bogdaneljr View Post
                Cine imi spune si mie cum se schimba filtrul de aer? Se desface capacul acela din fata sau prin lateral unde e capacul acela rotund? Multumesc anticipat.
                Uite aici colegule http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.16.htm
                Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

Comment

Originally posted by liviu_tiutiu View Post
                  Este diferit la 170 cdi,se desface acel capac dintr-o parte.

Comment

Imi cer scuze, nu am fost atent la motorizare. Bafta!
                    Nu furati!! STATUL detesta Concurenta!!!

Comment

Cred ca prin lateral dar e foarte lung si nu incape sa il scot...

Comment

E putin mai dificil,cu rabdare,il tragi,misti in stanga,deapta,poti deconecta furtunele de pe langa,cel gros care intra in admisie,ce te deranjeaza si apoi le pui inapoi.

Comment

Da asa este. L-am montat chiar eu. Nu e greu. Trebuie putina rabdare ,dar nu iti face griji ca intra. S anu fortezi pt. ca sa nu se rupa.

Comment

Azi l-am schimbat cu ajutorul vostru. Ms

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF