Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Kickdown la transmisii manuale?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kickdown la transmisii manuale?

Am un A-class cu cutie manuala si abia recent am apasat pedala de acceleratie pana in podea si am simtit un prag peste care se poate trece apasand un pic mai tare. Nu am simit vreo diferenta in acceleratie si gandul ma duce la ideea ca pedala de acceleratie e identica cu cea din cazul transmisiilor automate. Iar in cazul meu nu are nici o functie acel butonas.

A mai sesizat cineva chestia asta si stie cum sta treaba?
    Unless I'm very much mistaken...

Eu am si la un w210 si la un sprinter asa ceva, amandoua cutii manuale si eu lam folosit numa ca sa scot limitarea care o puneam eu( din maneta aia mica).

Comment

Limitarea impusa prin speedtronic? Si eu am cruise control si speed limiter dar limitarea se scoate apasand pe maneta respectiva. Cand speed limiterul este activat, se aprinde un beculet galben aflat pe maneta. Ma indoiesc ca beculetul se va stinge iar maneta va reveni la pozitia normala cand apas eu pedala pana la fund. Dar... o sa testez.

Comment

Beculetul nu se va stinge.Da masina nu va mai fi limitata.Si daca vrei sa o limitezi din nou numa impingi maneta in sus.

Comment

Ahaaa, fain. E destul de practic. Iar in carte nu scrie nimic despre asta.
          Merci mult!

Comment

Nu exista kick-down la manuala....E doar pt automata.
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Ok, trebuia sa il denumesc folosind ghilimele. "Kickdown" la transmisii manuale?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF