Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Radiator intrecooler

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiator intrecooler

Salut baieti,pana acum de un an jumatate nu am avut radiator de intercooler aveam doar o teava pusa de un meserias asa am luat masina .Azi,i-am pus radiator original vreau sa va spun ca e o diferenta foarte mare trage mult mai bine
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Salut!
    E normal sa simti diferenta. Intercoolerul raceste aerul ce iese din turbina astfel ca, in volumul fix al cilindrilor va incapea o cantitate mai mare de aer si de aici o putere mai mare.
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Ceea ce ma nedumereste pe mine e ca am gasit furtunele umede de ulei in interior ! turbina nu are joc ,ulei nu consuma,fum nu scoate ,de la masina care am luat intercoolerul eu.l-am demontat nu avea urma de ulei pe tubulatura! care ar fi cauza?

Comment

Filtru epurator l-am spalat acum 6 luni ,Poate fi cauza ca nu am avut radiator ci doar o teava ordinara?

Comment

Banuiesc ca va consuma mai putin,Oricum am dat 250 ron pe el e original si l-am luat cu tot cu gaturile din plastic

Comment

Salut!
            Daca esti sigur ca intercooler-ul nu a avut depuneri de ulei in interior, nu vad de unde ar putea sa aiba acum, decat, probabil, datorita unei uzuri a turbinei.
            Pe teava care ai avut-o inainte ai gasit ceva urme de ulei ?
            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Nu știu cum e la A Class, însã la motoarele de pe E Class e aproape imposibil sã nu ai ulei pe admisie. Vine de la turbinã și prin filtrul de epurare, chiar dacã nu ai joc și nu îți papã ulei între schimburi. Se adunã în timp.
              ...

Comment

Radiatorul care personal l-am dat jos de pe un a class de la dezmembrari am ramas uimit era curat lacrima ! da intradevar pe la toate masinile am mai vazut furtune unse importand e sa nu gasesti ulei in cantitati maria

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF