Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ceasuri de bord a 170cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ceasuri de bord a 170cdi

Salut pe toata lumea,Problema mea sta in felul urmator avand probleme cu banda de la disply-ul din bord (pe display nu se mai vedea nimic), am schimbat cesurile cu unele de benzinar totul e ok doar ca nu mi se aprinde in bord bujia incandescenta si epc-ul in rest totul e ok cum asi putea face sa le fac functionale? stie cineva ! poate lipsesc doar ledurile sau mai trebuie ceva eu ma gandeam sa iau procesorul de memorie si sa il mut in asta de benzina doar ca nu stiu sigur care e
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Salut!
    Daca tot ai schimbat instrumentele de bord, de ce nu ai schimbat cu unele de CDI? Sunt cu 100 Ron doar mai scumpe(SH vorbesc). La cele de benzinar lipseste cablajul pentru martorul bujiilor si EPC(gandindu-te ca procesorul e acelasi... ceeea ce nu sunt 100% sigur). Daca mai ai instrumentele vechi, da-le jos pe cele de benzinar si fa o comparatie intre mufe, vezi ce fire lipsesc, poate poti reface circuitele cumva. Sigur lipsesc si becurile.
    Bafta!
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Sunt leduri ,mufele au tot atati pini ! important e sa-mi functioneze bujia daca nu se aprinde nu ma deranjeaza pana am sa gasesc ceasuri de diesel ,gasisem la unu da cerea 3mil. iar eu pe astea am da 70 ron

Comment

Aha... sunt leduri(dar pentru bujie si EPC sunt ?). Deci ai model facelift.
        Teoretic bujiile ar trebui sa lucreze chiar daca se aprinde sau nu ledul in bord.
        Comparatia intre mufe o faci nu numarand pinii mufei, ci vazand cate cabluri sunt la una si cate la cealalta, studiat traseul eventualelor "diferente".
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Bordu asta care l-am luat nu l-am desfacut inca sa vad daca are ledurile

Comment

Am gasit in sfarsit de diesel dar acum nu fac coletie astept sa le dau pe astea ale mele de benzinar poate gasesc vreun nevoias

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF