Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cum se schimba filtru de aer la 1.7 cdi?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum se schimba filtru de aer la 1.7 cdi?

Sunt posesor de un Vaneo 1.7 cdi automat , zilele astea vroiam sa ii schimb filtrul de aer . M-am tot invartit in jurul carcasei unde ar trebui sa incapa si nu stiu exact ce trebuie desfacut sa ajung la el .Merci!

Daca are aceiasi constructie si pozitionare ca si A class-ul.iti trebuie o surubelnita cu varf T.Se desfac suruburile de deasupra, se scoate capacul dupa care se trage de surportul din stanga pentru a culisa.Asta daca filtrul este asa: http://autokarma.ro/Pozasigla.aspx?ProdusId=350038
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Salut, am cumparat un filtru de aer Mann si am desfacut carcasa de plastic ca sa-l schimb. Filtrul vechi era inchis la culoare din cauza prafului, umed sau deteriorat nu era, dupa ce l-am demontat l-am lovit de bordura si a rezultat un mic nor de praf. Bun acum stidiez interiorul carcasei si observ destul praf efectiv lipit pe margini. Am mai gasit si cateva mici frunze uscate si un viespe, m-am enervat, am injurat . Am luat o laveta din microfibra si am sters tot interiorul carcasei dar tot nu am reusit sa-l curat cum trebuie. Se poate folosi solutie pentru curat plastice din comert ca sa inmoi praful acela? Cum sa fac s-o curat carcasa? Masina e un Mb A 140 din 2001.
      Multumesc anticipat.
      Service romanesc de prima mana :
      - Cât mã costã reparația mașinii?
      - Ce problemã are?
      - N-am cea mai vagã idee.
      - 843 lei și 50 bani!

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF