Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

radiator intercooler a 170 cdi 2002

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radiator intercooler a 170 cdi 2002

Salut colegilor de cand am luat masina de un an jumatate in loc de radiator de intercooler am o teava (marlania romaneasca) caut un radiator sh mai ieftin si nu gasesc ca dor 100 de euro second plus transport mi se pare foarte mult!are cineva asa ceva ?
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Adaug si eu ceva la acest subiect, mai bine spus o intamplare acum amuzanta, dar atunci m-a scos din sarite )

Eu in loc de intercooler am o teava, cum spunea colegul de mai sus.

Cand am discutat de lipsa intercoolerului la msina, seful acelui service de renume unde am fost, imi spune: "Dom'le, masina dvs, are un intercooler care este tip tub plastic si nu tip radiator. Am verificat si eu acest lucru si asa este, pot fi dotate cu varianta asta".

Vazand in ce hal incepe sa ma prosteasca, m-am ridicat de pe scaun, i-am urat succes in afaceri si am plecat.
    Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Ava Cooling au preturi foarte bune la radiatoare IC, merita verificat.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Multumim, este o varianta si asta.
        Drumuri bune, ganduri si mai bune!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF