Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Carlig remorcare mercedes a class

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    DETHAVE ziceam clar mai sus că nu vreau să o ţigănesc. Mai îs şi alţii pe drum şi doamne fereşte. Mai ales că până acum n-am tras nimic după mine.

    ogo, m-ai omorât cu scorurile alea. Mai iau o tigaie la fel . O să vorbesc din nou cu unul dintre cei ce dădea cârligul că zicea că e original din fabrică. Trebuie să aibe toate drăciile alea. Mulţumesc mult pentru coduri acuma ştiu exact ce trebuie.

    Când zici de bară te referi la aia de plastic? Sau e întăritura de metal? Scuze dacă întreb prostii, n-am desfăcut nu ştiu ce e pe acolo.

    Mulţumesc încă o dată.
    Fosta: W168 A160 '99 Benzină
    Actuala: W169 A200 '04 Benzină
    Urmează: Dacia 1300 '74

    Comment


    • #32
      Pai daca tu crezi ca taierea cu plasma e tiganeala inseamna ca traiesti intr-un viitor foarte indepartat. Pe de alta parte,preturile de reprezentanta nu-ti plac...Tu stii ce vrei,eu ti-am dat o alternativa,ogo alta. Poti sa mai cauti la dezmembrari pana le gasesti pe toate,dar cu timpul pierdut,telefoanele date si altele care nu-mi vin in minte s-ar putea sa ajungi pe aproape de preturile reprezentantei (si sa nu ai toate componentele).

      Comment


      • #33
        Dethave, depinde ºi ce tai cu plasma aia ºi cine taie. Nu-s în domeniu ºi nu mã încurc. Mã gândesc cã nici treaba aia nu-i pe degeaba.

        Ogo a dat o listã de piese ºi niºte scoruri care nu-mi surâd. Ãsta cu care am vorbit ultima datã zicea cã are cârligul din fabricã ºi-l dã jos de pe maºinã. Mã gândesc cã e prins în ce trebuie. Dacã nu ºtii, cum e cazul meu nu ºtii ce sã ceri / iei ºi te trezeºti cã n-ai cum sã le prinzi. D-aia am întrebat.

        Nu stau în cârligul ãla. Mi-i ciudã cã trebuie sã fac bucãþi orice car, în special bicicleta. Dacã pot sã ajung la un scor normal o sã-l pun, dar 7500 lei doar pentru comfortul de a nu demonta douã roþi ºi o furcã e prea mult.

        Mulþumesc de variantã, puteai sã o faci ºi fãrã bãºcãlie.
        Fosta: W168 A160 '99 Benzină
        Actuala: W169 A200 '04 Benzină
        Urmează: Dacia 1300 '74

        Comment


        • #34
          Nu e bascalie,omuleDoar ca nu-nteleg cum ceva taiat cu o masina automata poate fi considerat "tiganit".Nu e gratis,dar nici la scor astronomic.Sunt 4 piulite,trebuie tratate ca atare...In fine,scuze daca a sunat aiurea,nu asta a fost intentia....

          Comment


          • #35
            Eu-s de părere că orice improvizaţie e ţigăneală. Chiar şi tăiat cu maşină super precisă. Îi vorba că îs nişte forţe acolo şi dacă nu-i materialul care trebuie / prins cum trebuie faci buba Mai legi un fir cu bandă, mai prinzi nişte plastice cu bride dar cu anumite chestii nu te joci. Mai ales când îs implicaţi şi alţii. Părerea mea.

            N-ai de ce să-ţi cer scuze, orice idee e binevenită. Mulţumesc.
            Fosta: W168 A160 '99 Benzină
            Actuala: W169 A200 '04 Benzină
            Urmează: Dacia 1300 '74

            Comment


            • #36
              Grupa,inca o data repet ca fiecarei chestii trebuie acordata importanta cuvenita...iar scuzele au fost si raman pentru ca nu am vrut sa dune a bascalie.A-propos,aia la fabrica cum crezi ca le fac?

              Comment


              • #37
                salut

                Originally posted by DETHAVE View Post
                Grupa,inca o data repet ca fiecarei chestii trebuie acordata importanta cuvenita...iar scuzele au fost si raman pentru ca nu am vrut sa dune a bascalie.A-propos,aia la fabrica cum crezi ca le fac?
                SALUT, Dethave,daca cunoasti pe cineva care doreste carlig de remorcare sunt fericit sal il dau.eu l-am primit cu masina

                Comment


                • #38
                  Originally posted by katalin1990 View Post
                  SALUT, Dethave,daca cunoasti pe cineva care doreste carlig de remorcare sunt fericit sal il dau.eu l-am primit cu masina
                  Salut, mai ai cumva carligul?

                  Comment


                  • #39
                    cui tractare,remorcare w 169

                    salut, ma poate ajuta cineva cu o informatie in legatura cu un cui,surub pentru tractare,remorcare pentru un A class w 169?caut pe net si nu gasesc.am cumparat masina fara cric si acest cui.cric am gasit dar cui nu.

                    Citește regulamentul și respectă regulile generale de postare!
                    Last edited by Florin_WES; 11-04-2017, 11:09 AM.

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF