Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A klass-ul din 2002 are sunete de avertizare in interior?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Multumesc pt.raspuns.Sa vad ce pot face. Dar sunetul ,cand se aude, se aude din dreptul ceasurilor,nu?

  Comment


  • #17
   Am scos buzzer-ul , ala e din poza de mai sus . E un difuzor piezo si arata exact ca in link-ul care l-a trimis "moisedan". Acum ma pun sa caut prin GL.poate gasesc asa ceva,in acelasi timp imi inlocuiesc si toate becurile din bord(astea actuale sunt cam afumate,dadeau si o lumina pala)

   Comment


   • #18
    Postez si 2 poze cu piesa cu pricina :
    Attached Files

    Comment


    • #19
     Gata,am rezolvat problema. Am pus un buzzer de computer (exact cum a spus "flavyus" ),luat de la un magazin de calculatoare, si functioneaza perfect. Am, in sfarsit, si eu sunete de avertizare. Am schimbat si luminile din bord si acum am o imagine clara a bordului pe timp de noapte. Acum mi se par slabe alea din consola centrala... Trebuie sa descopar cum se desface consola sa pot inlocui si acolo becurile. Multumesc de sfaturi si ajutor. Drumuri bune si lipsite de probleme !

     Comment


     • #20
      Originally posted by sandurv View Post
      Asta din dreapta sa fie difuzorul care bipaie in masina ?
      Vai ai dezlipit banda de la display asa am facut si eu si nu stiu cu ce sa o mai lipesc !!!
      diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

      Comment


      • #21
       Astept de curiozitate sa-mi spuneti cu ce se lipeste banda ca eu i-am pus o guma presata cu un plastic dar cand e rece se vede intrerupt dupa aia normal ma dispera nu stiu ce sa fac decat sa schim ceasurile cred
       diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

       Comment


       • #22
        Salut "alexcristian200" ! Poza care am atasat-o e de pe un alt topic,probabil al tau,in care se vorbea de acest display care era dezlipit. Eu doar am facut sagetile care ma ajutau pe mine sa explic problema mea. La mine e ok display-ul,nu e dezlipita banda. Nu am idee cu ce sa lipesti acea banda.

        Comment


        • #23
         Originally posted by sandurv View Post
         Am fost la o cunostinta care are un tester bun si mi-a citit toate minunile din ECU-ul masinii,a ajuns si la ceasurile de bord si a gasit o optiune prin care putea activa buzzer-ul asa cum activezi diverse functii ale masinii iar calculatorul de bord ti le activeaza pe loc. La cerinta noastra de a face buzzer-ul sa bazaie el a fost mut. Am ajuns la concluzia ca mini difuzorul (buzzer) este ars.Mi s-a spus ca nu ar fi prima masina care are buzzer-ul ars. O problema ar fi ca nu sunt sigur daca buzzer-ul este pozitionat in interiorul ceasurilor de bord. Aveti idee daca buzzer-ul se afla in interiorul ceasurilor de bord ,sau e in alta parte?
         ce marca avea diagnoza?

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF