Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

A klass-ul din 2002 are sunete de avertizare in interior?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • A klass-ul din 2002 are sunete de avertizare in interior?

  Salutare. Am o intrebare,A-klass din 2002 are sunet in interior de anuntare a diverselor probleme aparute (centura nepusa,avertizare temp.exterioara negativa,usa deschisa,lumini exterioare uitate aprinse...). Al meu e complet mut si m-am gandit ca este trecuta pe "mute" din calculatorul masinii aceasta optiune. Multumesc.

 • #2
  Salut
  A-ul meu are avertizare sonora pentru, uitat faruri aprinse, cand plec de pe loc cu frana de mana trasa ,se incuie cand plec de pe loc, iar cel mai enervant este faptul ca dak deschid usa (nu o inchid bine) imediat se aprind luminile interioare
  Stima

  Comment


  • #3
   Cand am luato de la Nemti avea diverse sunete dar cum i-am facut o diagnoza la desteptii de la Reprezentanta nu mai are .in timpul diagnozei mi-a blocat si bordul .a trebuit sa scot borna iar cand am puso a fost ok mai putin radio care imi cerea codul si nu il aveam si asa ma lasat fara sunete au motivat ca avea erori si din aceasta cauza imi bipaia ,acest lucru sa intamplat in 2008 .De abia anul trecut cand am plecat din tara cu ea am facut o testare la nemti si a aduso cat de cat pe linia de plutire are avertizare cum a mai spus @sultanumihai si in plus ma atentioneaza in timpul mersului cand se aprinde un bec in bord indiferent care este el .mentionez ca am un A160 advantage 2002

   Comment


   • #4
    Multumesc mult de raspunsuri. Am sa caut sa vad cum pot activa acele sunete,pe aici in Galati . E rau ca mai uit luminile ext.aprinse(pe timp de zi) si am noroc ca ma anunta trecatorii ,ca altfel s-ar duce acumulatorul.

    Comment


    • #5
     Ai f mare grija unde mergi cu ea la testare sa aiba Interfata MERCEDES CARSOFT 7.4 (OBD-2 )originala nu una universala si sa stie sa lucreze cu aceasta interfata cu programul original
     Tare ma tem ca
     Originally posted by sandurv
     Al meu e complet mut si m-am gandit ca este trecuta pe "mute"
     ai ceva mai grav
     Last edited by FELIX; 03-07-2012, 19:35 PM.

     Comment


     • #6
      Stai linistit ca nu trebuie neaparat interfata originala sau dedicata mercedes.
      Am scanat masina cu o interfata multimarca.A bunghit toate sistemele de pe masina, mai imi spunea ca am si eroare la pilot automat ) , deci ala de pe net cand si-a pus pilot automat stia el cava.
      Nu mi-a crapat nimic de pe masina, si merge foarte bine; asa ca m-am hotarat si am comandat o interfata de aceea. Vineri ajunge, si cred ca o sa isi faca banii pe toate caile posibile.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

      Comment


      • #7
       Am sa caut aici ,in Galati, pe cineva care sa poata umbla in ECU si sa aiba scula necesara. Sa vad daca gasesc. Am fost la Mercedes (GL.) si mi-a spus ca o diagnoza la masina mea e 300 RON !!!

       Comment


       • #8
        Astazi mi-a ajuns interfata.Era aburita de la frig dar am lasat-o sa isi revina la temperatura camerei si dupa aceea m-am pus pe treaba.
        Merge de minune, mi-am bagat nasul peste tot, indica toate valorile in timp real, am vazut ca activeaza si alte componente daca se schimba piesele.
        Uite ca la cat am bibilit nu s-a stricat nimic.Merge si beeperul de avertizare in caz ca uit farurile aprinse, care se activeaza de cum scot cheia din contact si deschid usa.
        Nu am mai gasit nici o eroare de la ultima scanare.

        Asa ca cine este din Constanta este bine venit si imediat servit
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

        Comment


        • #9
         Super misto , sa o folosesti sanatos ! Ai gasit in program si treaba asta cu activare-dezactivare beep-er ? Am speranta ,daca gasesc prin Galati,vreo persoana cu tester bun sa poata activa problema? Drumuri bune !
         Last edited by sandurv; 03-10-2012, 16:05 PM.

         Comment


         • #10
          Salut!
          Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, dar astazi mi-am facut timp sa mai ma joc putin cu interfata.Am reusit sa o fac sa se conecteze prin Bluetooth.
          Da! are si "activare avertizare sonora lumini aprinse"
          Are foarte multe optiuni in meniu acest program.
          Activarea beeperului este foarte simpla, chiar am testat.Sunt 2 iconite cu simbolurile de "play" si "stop", foarte simplu se activeaza.
          Daca ai drum pe la Constanta te astept cu mare placere.
          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

          Comment


          • #11
           Am fost la o cunostinta care are un tester bun si mi-a citit toate minunile din ECU-ul masinii,a ajuns si la ceasurile de bord si a gasit o optiune prin care putea activa buzzer-ul asa cum activezi diverse functii ale masinii iar calculatorul de bord ti le activeaza pe loc. La cerinta noastra de a face buzzer-ul sa bazaie el a fost mut. Am ajuns la concluzia ca mini difuzorul (buzzer) este ars.Mi s-a spus ca nu ar fi prima masina care are buzzer-ul ars. O problema ar fi ca nu sunt sigur daca buzzer-ul este pozitionat in interiorul ceasurilor de bord. Aveti idee daca buzzer-ul se afla in interiorul ceasurilor de bord ,sau e in alta parte?

           Comment


           • #12
            Multumesc "flavyus" pentru ajutor,sfaturi si invitatia in Constanta . Tinem legatura.

            Comment


            • #13
             Asta din dreapta sa fie difuzorul care bipaie in masina ?
             Attached Files

             Comment


             • #14
              Sincer sa fiu nu stiu unde se afla.
              Dar ce ai specificat in poza arata exact ca beep-erul de la calculator.
              Daca are doar 2 contacte , plus si minus, schimba-l cu unul de calculator.
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

              Comment


              • #15
               Salut,

               Ce ai incercuit tu in poza este difuzorasul. Acum sunt 2 modele:
               1. la alimentare fac sunetul
               2. le aplici un semnal deja modulat
               Nu orice difuzor merge acolo. Banuiala mea este ca ai modelul din link

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF