Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

E ok a140 sau a160?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E ok a140 sau a160?

Vreau sa-mi iau o asemenea masina din 98 -'99 si as vrea cateva pareri daca se merita sau nu.... cam ce "bube" au... Mentionez ca circul atat in oras cat si in afara orasului dar nu depasesc 25-30.000 km pe an.

Citeste si tu pe forum si iti faci singur o parere.
    Daca intrebi un posesor, sigur iti va spune ca e o masina super. Nimeni nu iti va spune vreodata ca masina lui e proasta...
    Mercedes CL 200 Kompressor
    Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Sunt posesor.
      E o masina foarte buna!
      Se strica subit, se repara la fel daca nu ai nici o treaba cu mecanica
      Eu nu am avut parte de multe necazuri, dar e prea firava.
      Sfatul meu: orienteaza-te catre alta marca, mai pune niste bani si ia o berlina.
      Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
      https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by nes85a View Post
        Vreau sa-mi iau o asemenea masina din 98 -'99 si as vrea cateva pareri daca se merita sau nu.... cam ce "bube" au... Mentionez ca circul atat in oras cat si in afara orasului dar nu depasesc 25-30.000 km pe an.
        Salut!
        Daca poti sa treci peste cele doua minusuri enorm de mari, e o masina buna. Minusurile ar fi :
        1) Suspensia foarte rigida
        2) Amplasarea motorului( ceea ce face extrem de dificila si costisitoare o simpla operatiune de demontare /inlocuire a electromotorului sau a kitului de ambreiaj... motorul va fi dat jos)
        Ti-am oferit doar cateva exemple. Daca ti neaparat sa cumperi un A Class macar fa o achizitie cu un an de fabricatie peste 2001( sa nu aiba debitmetrul incorporat in calculator... --alt minus )
        Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF