Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde este surubul de la baia de ulei ? (W168)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde este surubul de la baia de ulei ? (W168)

Salut
    Stie cineva unde este surubul de la baia de ulei, am dat tot scutul jos am cautat peste tot si nu am gasit acel surub care da drumu la ulei sa pot sa il schimb
    Ma poate poate ajuta cineva? , precizez ca este vorba de un mercedes A170 (w168) '98 diesel 90cp

Stima

E mare colegule e pe baia de ulei nu ai cum sa nu-l vezi ! Inseamna ca tre sa te duci la un service auto ca la filtru de ulei e mai complicat si sa nu faci cine stie ce istorie !presupun ca notiunile tale de mecanica sunt 0 fara suparare !
    diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

Comment

Un schimb de ulei costa maxim 20 lei

Comment

Surubul este pe partea dinspre rezervor.
        Nu stiu cum e la diesel pizitionat filtrul de ulei, dar la benzinar filtru este in spatele motorului(privind din fata masinii) in stanga.Privind de sus se vede carcasa.
        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Originally posted by sultanumihai View Post
          Salut
          Stie cineva unde este surubul de la baia de ulei, am dat tot scutul jos am cautat peste tot si nu am gasit acel surub care da drumu la ulei sa pot sa il schimb
          Ma poate poate ajuta cineva? , precizez ca este vorba de un mercedes A170 (w168) '98 diesel 90cp

Stima
          Salut!
          Poti folosi ca orientare linkul urmator pentru a identifica surubul http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.46.htm . E drept linkul contine informatii despre motoare pe benzina dar asemanari exista. Pentru filtrul de ulei ai aici pozitionarea la un motor diesel A170 http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.98.htm ( in spatele motorului langa joja de ulei, capacul rotund cu cap hexagonal).
          Sper sa te descurci.
          Numai bine !
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc sper sa il gasesc, am mai schimbat uleiul, dar nu la mercedes A170

Stima

Comment

Si de ce nu te duci colegule la un serice auto si inveti ! e asa mare si se vede si la lumina unui chibrit ,Doar nu suntem copii nu?

Comment

Are dreptate omul ..... nu este deloc evident !
                Deci busonul pentru golirea baii de ulei este sub masina ... si mai rau este ascuns deci mare parte din tabla lui a170 este acoperita cu panouri de protectie, iar o parte din ele (2) trebuiesc scoase pentru a ajunge la faimosul buton al baii de ulei, in clar nu cred ca este la fel de usor ca la celelalte masini. Am avut ocazia sa ma uit la un service cum faceau operatia, deci sfatul meu este sa te duci la un garaj care poate sa urce masina ca sa intre sub ea usor si sa desfaca respectivele panouri de protectie
                Numai bine

Comment

Atata discutie pt. nimic daca desfaci cele 3 scuturi ale motorului e mareeeeeeeee cat roata carului ! atata discutie pt o problema asa grava!

Comment

nu toti sunt inteligenti ca tine alex uni mai invata de la alti care sau mai lovit de astfel de probleme

Comment

daca stia nu mai facea astfel de intrebari ,atunci pentru ce mai este forum ca sa ne informam.............NU

Comment

Originally posted by fiorindo08 View Post
                        daca stia nu mai facea astfel de intrebari ,atunci pentru ce mai este forum ca sa ne informam.............NU
                        Pai atunci, de ce nu te informezi pe forum si asupra gramaticii limbii romane?
                        Mercedes CL 200 Kompressor
                        Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Un descriptiv photo

Pentru cei care inca mai au unele probleme cu schimbatul uleiului am un link-uri care prezinta operatia si in imagini:

... unele notiuni de franceza sint necesare

Comment

Originally posted by alexcristian200 View Post
                            Un schimb de ulei costa maxim 20 lei
                            Alex la ce service ai vazut tu ca este 20 ron un schimb de ulei?
                            Stiu ca doar o constatare , atunci cand i-ti urca masina pe rampa este minim 30 ron , eu personal nu am vazut schimb de ulei si filtre mai jos de 60 ron.
                            Poate ma insel...

Comment

20 ca intre prieteni.
                              Un pachet tigari, o sticla bere la 2 litri Noroc si o punga de seminte.
                              Unu munceste si altul sparge seminte, bea si fumeaza mare parte din cele cumparate

Luxian: Te rog să nu mai pui poze cu "malformații" pe forum!
                              Last edited by Luxian; 12-04-2011, 20:43 PM.
                              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF