Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Tip distributie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tip distributie

Salutare am un mercedes A 160 benzina din 1998...si vreau sa aflu ce fel de distributie am ca am auzit multe pareri ...si vreau sa fiu sigur sa nu am probleme ...!
    asta este nr de identificare WBD16803315021363.
    Astept un semn multumesc anticipat !

Distributie pe lant si accesoriile pe curea
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

Multumesc frumos !

Comment

Salut am si eu o intrebare ....cum sta treaba pana la urma cu distributia , la al meu A 170 CDI 2004 trebe reconditionat ceva la distributie chestii din astea?
        Am luat-o la 38000,in prezent are 133000 si din cate stiu are distributie pe lant .

Comment

Originally posted by An2r3y View Post
          Salut am si eu o intrebare ....cum sta treaba pana la urma cu distributia , la al meu A 170 CDI 2004 trebe reconditionat ceva la distributie chestii din astea?
          Am luat-o la 38000,in prezent are 133000 si din cate stiu are distributie pe lant .
          Daca nu ai probleme cu lantul , intinzatorul etc., nu te lega de distributie.
          La multi km ,fara reparatii!
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Buna,am un A140 din `99 si as vrea sa aflu ce tip de distributie are.Nr.de identificare: WDB1680311J258398.Multumesc anticipat

Comment

Originally posted by marius27 View Post
              Buna,am un A140 din `99 si as vrea sa aflu ce tip de distributie are.Nr.de identificare: WDB1680311J258398.Multumesc anticipat
              Salut!
              Are distributia pe lant!
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

Multumesc mult!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF