Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Inchidere centralizata

    Salut,Ma poate ajuta cineva cu o idee, de unde as putea sa leg un modul de inchidere centalizata universala pe un A140 din 1998,mentionez ca butonul de blocare a usilor de pe bord nu functioneaza .?

    Multumesc anticipat.
    Last edited by DanielN; 11-26-2020, 13:11 PM.

  • #2
    Salut,

    uite schema de la inchiderea centralizata a masinii tale. Vad ca apare si o pompa de vacuum de unde trag concluzia ca actionarea inchiderii /deschiderii se face pneumatic (poate nu inteleg eu...).

    Nu stiu daca poti sa montezi orice modul. Ce model ai vrea sa montezi ? (pune o denumire, eventual schema electrica).

    Nu ai putea sa incerci sa repari ceea ce ai pe masina acum? Cum s-a intimplat defectul?
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Multumesc gabimilo1 pentru schema!, masina este din 1998 si nu a fost dotata din fabrica cu modul wireless pentru telecomanda,incuietorile de la usi nu mai functioneaza :la usa din stanga se poate deschide iar la usa din dreapta doar inchide,cum costurile schimbarii incuitoarelor plus contact ar fi foarte scumpe m am gandit ca ar fi mul mai ieftin sa ii montez un kit de inchidere centralizata universala, find electronist de meserie teoretic totul parea foarte simplu,trebuia doar sa identific contactele care vin de la incuietori sau varianta cea mai simpla sa ma leg cu modulul de la butonul de blocare a usilor de pe bord,cum butonul de blocare a usilor de pe bord este activ doar daca contactul este pus,asa ca aceasta varianta pica.
      Ai dreptate,inchiderea centralizata se face cu o pompa de vacum care se afla in potbagaj,am desfacut o zilele trecute in speranta ca ma pot lega cu modulul de acolo,din pacate pompa are doar 3 fire: un plus,un minus si un fir pentru semnal digital care primeste impulsuri din calculator.
      Singura varianta ar ramane sa leg modulu la microcontactele de la una dintre incuietorile usilor.
      As mai avea o intrebare: inchiderea centralizata functioneaza si la haion daca folosesti cheia?,intreb pentru ca incuietoarea mea de la haion este defecta de cand am cumparat masina.
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Sper sa fi inteles bine la ce te-ai referit, modulul universal are fir separat pentru deschidere hayon, se vede pe schema, si cred ca are si buton separat.

        Nu ar merge sa muti alimentarea butonului de inchidere centralizata din masina pe plus permanent ?
        Last edited by gabimilo1; 11-29-2020, 16:47 PM.

        Comment


        • #5
          Salut am un B w246 din 2016 si nu mai imi recunoaste cheile doar partea cu inchidere / deschidere
          Porneste cu ambele chei si inchiderea centralizata functioneaza
          Problema a aparut dupa ce am vopsito
          Exista un procedura de asocire chei sau o mufa de la antena scoasa ?
          Multumesc

          Comment


          • #6
            Daca a fost demontata luneta,posibil a uitat sa puna ceva mufe!

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF