Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes vito 112,1999.Cum schimb boxele?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mercedes vito 112,1999.Cum schimb boxele?

Nu stiu cum sa le scot pe alea vechi-distruse complet-cu cele pe care le-am cumparat...par incorporate in bord,trebuie scos bordul?merci mult!!!

Le-am reparat cumva,sa vedemm cat or sa tina...poateo sa le schimb daca nu dau randament...

Comment

Vezi ca se scot capacele alea de pe borb.Baga un varf de cutit ceva.
      Recomand sa le schimbi,mai ales daca-s coapte de soare.

Comment

Capacele leam scos dar nu stiu cum sunt prinse boxele...sunt cele originale,par prinse pe inauntru cumva...si nu as scoate bordul sa ma uit...merci mult!daca stii cum se scot fara sa scot bordul astept opinia ta...multa bafta!!!

Comment

Nu trebuie sa scoti bordul...).

Ele sunt fixate prin niste cleme , care stau fortat acolo.Asa ca agata de difuzor si trage de el , insista..NU are niciun surub ,nimic.

Uite in poza.De acele cleme e vorba..Deci ia si trge de el.
          Attached Files

Comment

Merci!esti un adevarat profesor!maine iti spun cum a decurs toata treaba!!!

Comment

Profesor pe naiba).

Incerc sa ajut ,la randul meu.

Astept sa vad ce ai rezolvat ,mai ales in toate situatiile : oglinzi , difuzor , dar daca te apuci de modificat culorile ceasurilor..:X..ar fi super.

Comment

Am scos boxele.Ai avut dreptate,era doar o clema!!!Le-am mai tres o reparatie,dar o sa le schimb cand o sa am bani pt.asta...Merci pt sfat!!!

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF