Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

De ce iti trebuie "Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self"?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Multumesc si eu domnului Pop pentru acest manual, intr-adevar este foarte interesant si dupa ce am citit un pic mai mult de jumatate mi-am dat seama ca mi s-a schimbat un pic viziunea despre toate aceste operatiuni de detailing! Foarte interesanta rubrica despre interpretarea corecta a etichetelor produselor din comert, de fapt foarte bine facuta si captivanta intreaga carte! Multumiri inca o data!

Comment

As vrea si eu Cartea de detailing !!! Daca cineva poate sa mi-o trm si mie !
      Allways on the move...
      http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Multumesc pentru documentatie Exp detailing ,interesanta cartea ,asa aflam lucruri noi

Comment

Multumesc dl. Pop pentru carte. Cred ca am deslusit, la o lectura sumara, unele din intrebarile la care nu gaseam un raspuns. Cartea este de citit mai ales daca ti la "look-ul" masinii tale.

Comment

Domnule Pop Cristian,multumesc pt. ''Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self'' pe care mi-ati trimis-o prin mail si din care am invatat foarte multe,cu mult peste ce stiam eu in ale detailing-ului(am citit fiecare pagina cu atentie).Tin sa va felicit pt. ceea ce ati facut si pt. ceea ce ati realizat pana in momentul de fata.Va doresc multa sanatate si mult succes in continuare.
            Allways on the move...
            http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg

Comment

Multumesc domnului Pop Cristian pentru carte.Ceretio cu incredere findca merita citita.Aveti ce invata din ea, parerea mea.

Comment

Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.

Comment

multumesc domnului exp detailing pentru promptitudinea cu care mi-a raspuns la mail si sper sa imi fie de folos aceasta carte .chiar din momentul asta ma apuc de citit.

Comment

Cu adevarat o carte care iti trebuie daca tii la masina ta si vrei sa arati ce are mai bun! O recomand tuturor colegilor de pe forum si nu au nimic de pierdut, ba din contra! Iar promptitudinea domnului Cristi este de laudat! Felicitari!

Comment

Abea am primit si eu cartea. Multumesc si pe aceasta cale, deoarece consider ca asemenea informatii in alte parti au costuri iar aici am avut ocazia sa o primim gratis.
                      Dupa un studiu cva mai aprofundat, o sa vin si cu alte pareri.
                      In orice cqaz recomand cu incredere!
                      The road is too long, life is too short to drive anything less than a Mercedes

Comment

Buna

Vreau sa multumesc foarte mult pentru carte si chiar am inceput sa o citesc de cum am primit mail-ul cu aceasta. Este forte interesanta si de aceea am sa spun si prietenilor desprea ea , ca sa stim cu totii aceste detalii . O zi placuta si multumesc din nou pentru carte.

Comment

Mai este de actualitate oferta!...in caz ca da,as dori si eu un exemplar...cu multumiri!

Comment

Originally posted by cristyan View Post
                            Mai este de actualitate oferta!...in caz ca da,as dori si eu un exemplar...cu multumiri!
                            Mai este de actualitate, dar trebuie sa-mi trimiti o cerere pe adresa mea personala cristian.pop@expertdetailing.ro si in care sa precizezi numele complet si calitatea de membru al acestui forum.

Comment

Va multumesc pentru promtitudine, sunteti foarte rapid. Ramane sa studiez atent Cartea de Detailing pentru Do-It-Your-Self. Inca o data multumesc.
                              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Nota zece pentru promptitudine si amabilitate. Fug sa citesc cartea si revin cu impresii. Multumesc inca odata domnului Cristian Pop. Stima

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF