Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Imi trebuie cablu adaptor cd audio 20

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi trebuie cablu adaptor cd audio 20

am un sprinter 315 2008 cumparat de curand.nu avea casetofon cand l-am cumparat doar cablurile cu mufa europeana.am cumparat un cd original audio20 asa am vazut ca se numeste si imi trebuie cablul adaptor pentru fire si adaptor pentru antena.am pus niste poze cu cd si cu mufa care imi trebuie.daca poate sa ma ajute cineva de unde as putea sa comand as fi recunoscator.
    Attached Files

imi trebuie si mie o mufa de la fire la fibra optica pt cd la un w211

Comment

se poate inchide.

am rezolvat.
      Originally posted by tiz2007 View Post
      am un sprinter 315 2008 cumparat de curand.nu avea casetofon cand l-am cumparat doar cablurile cu mufa europeana.am cumparat un cd original audio20 asa am vazut ca se numeste si imi trebuie cablul adaptor pentru fire si adaptor pentru antena.am pus niste poze cu cd si cu mufa care imi trebuie.daca poate sa ma ajute cineva de unde as putea sa comand as fi recunoscator.

Comment

sal

Originally posted by myhay_blagu View Post
        imi trebuie si mie o mufa de la fire la fibra optica pt cd la un w211
        poate te ajuta intra pe www.metrafo.ro eu de acolo am comandat toate cablurile

Comment

Caut si eu de ceva vreme un radio cd pentru un Mercedes C200, W203, 2005 (facelift). Imi poti spune de unde ai cumparat radio cd-ul? Multumesc anticipat.

Comment

Originally posted by AntoniusSorescu View Post
            Caut si eu de ceva vreme un radio cd pentru un Mercedes C200, W203, 2005 (facelift). Imi poti spune de unde ai cumparat radio cd-ul? Multumesc anticipat.
            l-am cumparat de pe e-bay.de bafta

Comment

Salut,

Puteti incearca aici http://www.comandonline.co.uk/ , mi-a fost recomandat pe un forum de MB din UK.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF