Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimbare casetofon W140

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare casetofon W140

Doresc sa schimb casetofonul din balena mea, cu unul modern cu cd, mp3 si care accepta si Memory Card.
    Problema este ca toate pe care le-am vazut pana acum, suporta doar 4x50w iar dupa cum stiti balena are un sistem audio performant, care insumeaza 12 boxe.
    Exista cd-playere care sa suporte mai mult de 4x50W sau trebuie neaparat statie de amplificare, daca vreau sa mentin performantele boxelor?
    Are cineva idee ce putere are casetofonul ei original?
    Care vi se pare cel mai bun player de masina dintre cele cu slot pentru Memory Card?

Nu stiu ce fel se aude un sistem audio de balena dar daca nu ma insel este un bose.Un sfat ar fi.Lasa sistemul original asa si cumparati un emitator pe unde FM si un memory stick.Toata treaba te ajunge mai ieftin si la fel de bun.

Let the music power your soul

Comment

Originally posted by razor View Post
      Nu stiu ce fel se aude un sistem audio de balena dar daca nu ma insel este un bose.Un sfat ar fi.Lasa sistemul original asa si cumparati un emitator pe unde FM si un memory stick.Toata treaba te ajunge mai ieftin si la fel de bun.

Let the music power your soul
      Da, este BOSE cel original. Emitatorul ala mi se pare cea mai mare aberatie; am unul si nu sunt multumit deloc de el. Practic asculti mp3 la calitate radio.

Comment

Atunci nu ai de ales.Trebuie sa cumperi pe langa un mp3 player si 3 amplificatoare pentru linia audio.Cu ocazia asta cauta si niste difuzoare sanatoase.Si nu ar fi bine sa strici portbagajul cu subwoofere si eventual niste filtre bune.

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
          Doresc sa schimb casetofonul din balena mea, cu unul modern cu cd, mp3 si care accepta si Memory Card.
          Problema este ca toate pe care le-am vazut pana acum, suporta doar 4x50w iar dupa cum stiti balena are un sistem audio performant, care insumeaza 12 boxe.
          Exista cd-playere care sa suporte mai mult de 4x50W sau trebuie neaparat statie de amplificare, daca vreau sa mentin performantele boxelor?
          Are cineva idee ce putere are casetofonul ei original?
          Care vi se pare cel mai bun player de masina dintre cele cu slot pentru Memory Card?
          Specificatiile casetofonului original ar trebui sa fie scrise in unul din manualele masinii. Daca il are cineva...te poate ajuta. Insa sigur nu are un amplificator de genul 12x45W...solutia in auto e tot 4x (pt ca ai fader adica balans fata-spate).

Acuma eu te asigur ca un HU de 4x50W de genul Pioneer sau Alpine (gama de mijloc incepand cu 500 lei) va face fata cu brio celor 12 boxe. Eu am doar 8 boxe in masina si peste 50% din volum mi se pare mult si nu pt ca ar distorsiona...nu se intampla asta ci pt ca e prea mult.

Eu as recomanda un CD player cu slot USB, mi se pare mai versatil in utilizare (mutat muzica) decat un SD Card care desi e f mic si comod, e mai putin fiabil (plasticul respectiv e sensibil si se crapa deseori), necesita un card reader etc. Un USB stick imi pare mult mai durabil desi e ceva mai mare.

Eu recomand indeosebi produse Pioneer pt ca au o complexitate in configurarea sunetului si o calitate f buna (de la un anumit nivel de pret):

De exemplu, ai putea avea in vedere din aceste modele (cu mentiunea ca le gasesti la alte magazine mai ieftin):

Ideea cu inlocurirea difuzoarelor originale e f buna. Difuzoarele de carton originale desi au o buna auditie cand sunt noi, nu rezista trecerii anilor.
          Last edited by Diesel; 06-23-2009, 21:22 PM.

Comment

@Diesel are perfecta dreptate! Casetofonul oiginal, nu are are mai multe iesiri decat unul normal, doar ca sunt altfel aranjate firele. Eu am legat un mp3 Sony la o balena, acum ceva timp, dar isi mai bagase cineva nasul pe acolo inainte si facuse niste tiganii foarte mari. Oricum imi amintesc ca erau putine fire in spatele casetofonului. Cred ca mai are o mica legatura si butonul/rotitza de reglare a balansului, dar nu sunt sigur, ca la masina respectiva lipsea cu desavarsire! Oricum, scoate casetefonul vechi, vezi ce e acolo, eventual fa niste poze si punele aici, sa ne dam cu parerea, daca ai nelamuriri!

Comment

Eu l-am aruncat pe cel original si l-am pus pe asta direct in mufa " EURO " si se aude in toate difuzoarele ptr ca amplificatorul este pus dupa acea mufa !

01022009186.jpg

~Este un DVD player cu Dvix ,mp3 si touchscreen ,Panasonic ~
              Last edited by Mercedes-Benz; 06-24-2009, 00:45 AM.
              Mercedes ... si alte masini ! "b" de la masini !
              Inmatriculari BULGARIA autoturisme max 163 cp in 7 ore ,LEGAL !
              ˙uɐɔ ı ǝsnɐɔǝq

Comment

Multumesc tuturor pentru pareri. Am intrebat si la un magazin de audio si tot asa mi-a spus cel de acolo, ca un casetofon bun de 4x50w face fatza celor 12 boxe din balena, dupa cum zice si Diesel.
                Referitor la Memory Card, am inteles ca in general chinezariile au asa ceva, iar dintre cele de firma nu prea se gasesc cu memory card, deci voi opta pentru USB. Daca s-ar fi gasit casetofoane de firma cu Memory card ar fi de preferat totusi, ca se vede cam urat cum iese flasul ala USB din casetofon.
                In legatura cu montajul nu e problema, pentru ca il voi monta intr-un service de audio. In principiu m-am hotarat sa iau un ALPINE intre 600-800 ron. Acum mai ramane sa ma hotarasc la un model si sa vad unde au preturi mai bune. Voi reveni cu poze dupa ce il voi monta.
                Cat despre difuzoare inca se aud excelent, deocamdata nu este nevoie sa le schimb.
                Ca ultima rugaminte, daca a vazut cineva casetofon auto cu Memory Card, de firma, sa-mi zica inainte sa cumpar unul cu USB.

Comment

Ca ultima rugaminte, daca a vazut cineva casetofon auto cu Memory Card, de firma, sa-mi zica inainte sa cumpar unul cu USB.
                  Din pacate nu am vazut decat chinezarii de genul Elta...cu card reader.

Se pare ca producatorii consacrati de car audio ignora solutia SD card reader cu exceptia HU cu navigatie care au o marime dubla 2DIN (http://www.pioneerelectronics.com/PU...ction=overview).

La HU marime normala prefera USB slots...

Comment

Nu stiu ce ai mai facut cu upgrade-ul de MP3 CD player.

Singurul HU (mai de firma) cu slot SD card pe care l-am vazut la vanzare este un Blaupunkt.

SensoDays.ro, pentru tine si casa ta. Urmareste promotiile savuroase si bucura-te de calitatea incontestabila a produselor! Te asteptam in showrooms si pe site.

Insa privind stilul aparatului, dupa parerea mea, ar merge a fi montat pe un Golf II sau III adica masini din perioada in care produsele Blaupunkt mai aveau cautare. Nicidecum pe un W140.

Comment

Originally posted by Diesel View Post
                      Nu stiu ce ai mai facut cu upgrade-ul de MP3 CD player.

Singurul HU (mai de firma) cu slot SD card pe care l-am vazut la vanzare este un Blaupunkt.

SensoDays.ro, pentru tine si casa ta. Urmareste promotiile savuroase si bucura-te de calitatea incontestabila a produselor! Te asteptam in showrooms si pe site.

Insa privind stilul aparatului, dupa parerea mea, ar merge a fi montat pe un Golf II sau III adica masini din perioada in care produsele Blaupunkt mai aveau cautare. Nicidecum pe un W140.
                      Mersi. Intr-adevar nu se potriveste pe W140. Nu am mai facut nimic din lipsa de bani. Au aparut alte prioritati.

Comment

Multumesc tuturor celor care au scris in threadul asta. Update-ul a fost facut azi cu un Alpine cu USB.

Comment

Revin sa prezint si modelul de Alpine ales.
                          Este vorba despre un Alpine iDA-X301RR pe care am dat 650 ron. Face fatza cu succes sistemului audio al masinii, ba mie mi se pare ca se aude chair mai bine decat cu casetofonul original.
                          Initial cautam casetofon cu slot pentru Memory Card, pentru ca cele care au mufa de USB in fatza detasabila a casetofonului mi se par incomode si inestetice. Asta in schimb nu are mufa ca toate celelalte, ci la captul unui cablu care pleaca din spatele casetofonului si poate fi tras pe unde permite configuratia masinii (la balena mea vine in cotiera).
                          De asemenea mi se pare ca se potriveste destul de bine cu interiorul balenei.
                          Voi ce ziceti de alegerea facuta? (in cazul parerilor carcotase, astept si varianta mai buna decat asta).

٢٩٠٧٢٠٠٩٩٥٥.jpgAlpine iDA-X301RR.jpg

Comment

Muzica nu se gaseste pe mp3,usb,sd....cind vei ajunge la concluzia asta vei cauta un BECKER...

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                              Muzica nu se gaseste pe mp3,usb,sd....cind vei ajunge la concluzia asta vei cauta un BECKER...
                              Urechile mele sunt multumite de calitatea sunetului pe care il da Alpine-ul asta. Pe USB-ul ala pot sa pun atat mp3 cat si track-uri audio, dar sincer nu percep diferenta de calitate. Si nu as da comoditatea pe care o ofera USB-ul pentru cd-player nici daca atunci cand as baga cd-ul in aparat s-ar teleporta o orchestra pe bancheta din spate si ar canta live .
                              De fapt asta mi se pare cel mai mare dezavantaj la W220 si in general la masinile moderne... ca sunt obligat sa ascult trackuri... adica la fiecare 20 melodii trebuie sa schimb cd-ul. CD-ul e o tehnologie depasita! Punct! Diferenta de calitate e insesizabila. Diferenta se simte intradevar de la CD la modulator FM cu USB. Am avut si de ala si intr-adevar nu se aude asa bine.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF