Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Update navigatie Mercedes w221

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Update navigatie Mercedes w221

Este cineva pe forum care face update pentru navigatii mercedes ?
    Daca da puteti sa imi spuneti cine ?
    Vreau sa le aduc la zi .
    Ms
    Lume e multă dar oameni sunt puţini !

Daca iti merge bine drive-ul de CD/DVD, poti trece pe la noi.
    http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34

www.mbretrofit.ro

Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

Comment

Salutare, operațiunea oficial constã în achiziționarea unui DVD cu cod de produs A2218271165 care costã la reprezentanțe în jur de 200 de euro.

Desigur eu vã descriu cum am procedat și am reușit sã fac acest update gratis.

Se aplicã urmãtoarelor modele:

S-Class (W/V221) (>09/2005 ; <07/2009)
      S-Class (W216) (>09/2005 ; <07/2009)
      CL-Class (W216) (>09-2006 ; <07/2009)

și sã dețineți - Mercedes Benz Navigation COMAND APS NTG3.

Dacã cele de mai sus sunt îndeplinite aveți urmãtorii pași de urmat:
      1. se descarcã de pe un celebru site de "pirați" = Mercedes-Benz Navigation DVD COMAND APS NTG3 v13 Europe 2014/15. Are 5.18 GB acestã imagine ISO.
      2. Se arde aceastã imagine cu Nero pe un DVD double layer de 8.5 GB, la viteza cea mai micã care o permite discul (2x, maxim 4x) Alegeți discuri bune Verbatim sau Philips.
      3. Se introduce DVD-ul în unitatea mașinii, dacã aveți magazie, alegeți ca fiind discul 1.
      4. Dacã totul a decurs corect, și unitatea mașinii nu are nicio defecțiune, dupã 10-15 secunde, pe display-ul COMAND APS ar trebui sã vã întrebe dacã doriți sã faceți update la navigație. Operațiunea dureazã în jur de 45 de minute și mașina trebuie sã fie staționatã.

Nu cere nici un serial, nimic.
      La versiunile care au COMAND APS NTG3.5 sau superior acestã operațiune numai este așa de simplã fiind nevoie de un serial și de o altã versiune de DVD.

În privat cred cã putem discuta de un link concret, succes !
      Attached Files

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF