Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme antena radio

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme antena radio

    Am si eu o mica problema.Am schimbat unitatea Audio 20 cu o unitate dedicata Dynavin MBC D99.Totul functioneaza cum trebuie,unitatea noua recunoaste si comenzile de pe volan si display-ul MFD din bordul masinii,navigatia functioneaza fara probleme,iar sunetul este clar.
    Unica problema o am cu receptia posturilo radio(semnal slab).Problema este cauzata de antena masinii.La vechia unitate Audio 20 intrau doua antene RF (cea cu priza neagra) si ZF (cea cu priza galbena),pe cand la Dynavin este doar o intrare de antena. Din cate am studiat pe net pe alte forumuri antena RF peste pentru receptia FM/AM iar ZF inca nu am descoperit exact ce face.Cele doua antene duc in portbagaj unde este amplificatorul(ele sunt amplificate).
    Din cate am citit amplificatorul este alimentat prin intermediul celor doua antene cu curent de la unitate.Problema mea si multor altora este cum pot sa fac sa functioneze corect antena?Se pot lega impreuna cele doua antene,sau nu este voie sa faci asta,ele avand un rol diferit?
    Nu vreau sa cumpar o antena externa pentru a rezolva problema;vreau sa utilizez sistemul masinii actual.
    Multumesc!
    Attached Files

  • #2
    Mufa antenei se potriveste in Dynavin? Oare amplificatorul antenei din portbagaj este alimentat din Dynavin? Poti verifica acest lucruri?
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

    Comment


    • #3
      Mufa de antena de la Dynavin este standard,dar unitatea vine si cu adaptor de mufa Fakra.Deci legatura o faci fara probleme.Dynavin mai are o a doua iesire de antena dar aceea este pentru antena TMC care este inclusa.
      Inca caut pe forumurile Mercedes rezolvare la problema mea unde am si citit(cred ca MBWorld.org) ca unitatea (Audio 20,Comand,etc) alimenteaza prin intermediu cablului de antena amplificatorul ei.O sa incerc sa verific daca si Dynavin face acelasi lucru.

      Comment


      • #4
        Scuze,in ultimul post am gresit ceva.Dupa ce am mai cautat pe net, e posibil ca am gasit rezolvarea.Unitatea veche Audio 20 alimenteaza amplificatorul antenei, dar nu prin intermediul cablului de antena. In mufa mare 40-4 este pinul 13(este valabil doar pentru Audio 20;pentru Comand este alt pin) prin care unitatea alimenteaza cu 12V amplificatorul antenei.In cazul meu,trebuie sa leg antena de la dynavin la mufa neagra(RF) iar cea galbena(ZF) o las libera.Pentru alimentarea cu 12V a amplificatorului trebuie sa gasesc o modalitate sa alimentez pinul 13.Din ce am citit se recomanda sa alimentezi de la bricheta,pentru a fi alimentat doar pe cheie.

        Comment


        • #5
          Si Dynavin trebuie sa aiba in mufa un pin de comanda pentru antena.Ai putea lua de acolo alimentarea pentru amplificatorul antenei.Acel plus(+) apare doar cand aparatul este in functiune.
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

          Comment


          • #6
            Salut!
            Ai reusit sa rezolvi problema?
            Exista un adaptor special, in care intra ambele mufe de antena ale masinii, si cica ar rezolva problema. La mine insa semnalul radio este in continuare jalnic
            W203 - 2004

            Comment


            • #7
              Scuze pentru intarziere. Am cumparat de pe net un splitter amplificat cu mufe fakra pentru a conecta cele doua antene pe care le are masina.Dar,diferenta nu este notabila. Am observat in schimb ca si Dynavin,ca si sistemul original are iesirea pe mufa pentru alimentarea amplificatorului antenei din portbagaj.Acum a ramas sa descopar de ce nu merge perfect. Am fost la un "centru" care se ocupa cu vanzarea si montarea de sisteme audio si am aflat ca exista pentru aceste probleme un tip de adaptor care stie sa faca diferenta intre cele doua antene si costa in jur de 50-55 euro. Acum sa vad cum fac sa il comand si sa probez si varianta asta.
              Last edited by Mitzi; 06-11-2012, 23:25 PM.

              Comment


              • #8
                Salut, am si eu aceasi problema . Spune-mi te rog daca ai rezolvat-o si daca da cum.

                Comment


                • #9
                  Eu sincer nici nu am mai ascultat radio, si nici nu prea ii simt lipsa cat timp am SD cu MP3...
                  W203 - 2004

                  Comment


                  • #10
                    Trebuie cautata schema mufei care venea in Audio20. Gasit firul care da comanda de pornire a amplificatorului squ de alimentare(daca este cazul) si legat la 12V(nu permanent).

                    Comment

                    Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF