Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Invitatii lockerz.com

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Invitatii lockerz.com

Lockerz ii un sistem interesant de care am aflat si eu aseara de la un prieten care chiar si-a cumparat ceva de la ei.

Ce este de fapt?
    Este un site pe care trebuie sa te inregistrezi pe baza de invitatie. Fiecare invitat inseamna 4 puncte, fiecare zi in care te loghezi inseamna 2 puncte, iar fiecare intrebare zilnica la care raspunzi inseamna alte 2 puncte. Ultimele 2 metode de obtinere a punctelor se dubleaza in momentul in care inviti 20 de prieteni.

Ce faci cu punctele?
    Din aceste puncte se pot cumpara diverse chestii: de la tricouri, cosuri de gunoi pana la electronice de la apple (laptopuri, ipoduri) sau vouchere Paypal.

siteul este aici: www.lockerz.com
    Cei care aveti nevoie de invitatie sa imi lasati aici un mesaj cu adresa voastra de mail pentru a genera invitatia.

Eu zica ca nu aveti nimic de pierdut.

andubeje@yahoo.com

Comment

Ti-am trimis-o. Vezi ca se poate ca ea sa apara in bulk. Desi sunt de cateva zile doar pe siteul acesta imi place la nebunie... si ca design (ma ocup cu asta oarecum) cat si ca si ce filmuletze si ce mai baga pe el. Mie mi se pare amuzanti tipii care se ocupa de el.

Comment

Nu am primit!

Comment

Sigur nu ai cont deja pe acest site sau ai scris sigur bine siteul. Mie imi spune ca acest email este deja folosit.

Comment

Nu sunt sigur daca am cont pe acest site. Am dat sa imi reseteze parola dar nu am primit nimic pe mail... Nu stiu ce sa zic!

Comment

Am primit. Merci! Ne poti spune mai multe despre acest site? Cum functioneaza... ce trebuie sa faci?

Comment

Pentru a lua puncte trebuie cand te loghezi pe site sa dai click in stanga jos pe "Log in" mi se pare iar pentru a raspunde la intrebarea zilei trebuie sa apasati in dreapta jos pe dailies. Acolo pe acea pagina apare intrebarea zilei. Cand aveti suficiente puncte sa comandati ceva si produsul respectiv este pe stoc il comandati. Sunt iPod Touchuri la 325 spre exp, Imacuri la 1000 puncte. Diverse jocuri la 100 puncte. Placi de snowboard la 850 de puncte sau vouchere paypal sau amazon incepand de la 775 de puncte in cazul celor de 75 de euro.

Sunt multe chestii eu zic ca merita sa aruncati o privire.

Comment

Si eu te rog : vladi_ivans@yahoo.ca ... Multumesc!
                  Oo==oO

Comment

Ti-am trimis si tie vladi. Sa cauti in Bulk pt ca acolo apar in general invitatiile.

Comment

Trimite si la n3amtu2002@yahoo.com.au daca esti dragut. Multumesc anticipat!
                      Diagnoza STAR, INCARCARE FREON, REPARATII. 0769296544

Comment

Baga si la mine daca poti: lucid_78@yahoo.com
                        Multam.
                        1994...Mercedes Benz...w202, c180
                        Dragoste la prima vedere...

http://www.clubmercedes.ro/w202-merc...2.html?t=10022

Comment

Trimise... incep sa inteleg cum functioneaza siteul. La inceput credeam ca ei nu fac bani de nicaieri pentru ca nu vedeam reclamele si pe orice site pentru a face bani trebuie sa afisezi reclame. Umbland din pagina in pagina am ajuns si pe blogul siteului. Acolo am observat ca ei fac reclama practic la companii care se ocupa de moda in zona Americii... sunt niste branduri destul de solide. Va dati seama ca se platesc in functie de vizitatori acele reclame si cand ei sunt de ordinul sutelor de mii va dati seama cati bani se fac numai intr-o zi. De obicei se plateste cam 0.50$ mi se pare pe 1000 vizitatori, dar ei facand reclama la mai multe companii aceasta sume se multiplica de 3-4 ori. Important este ca are toata lumea de castigat din treaba asta.

Bv lor pentru idee.
                          Ca sa vedeti si cateva din filmuletele cu intrebarile zilnice postate de ei:

Comment

Cate ptz-uri ai?

Comment

Eu vreo 40 cred... Nu sunt atat de extremist incat sa pierd ore intregi pe siteul asta doar pentru a strange puncte. Intre timp siteul s-a mai dezvoltat. A introdus o noua metoda de a face puncte: Sa te uiti la filmele upladate pentru ca s-a creat o sectiune cu filme. Acolo sunt si cateva seriale proprii, unele cu retete de bucatarie, altele cu nu stiu ce prostii, sunt videoclipuri si multe alte prostii. Te uiti la ele si primesti 2 puncte.

Ceilalti 3 colegi nu s-au inregistrat inca.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF