Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Aerul sarat afecteaza caroseria masinii ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aerul sarat afecteaza caroseria masinii ?

Stie cineva daca o masina care o ti intr-un mediu cu aer sarat (de exeplu Constanta) rugineste mai repede decat una care o ti intr-un mediu cu aer normal ?

Acum ceva ani samsari ce aduceau dacii si cielori de la constanta incercau sa scape mai repede de ele ca ziceau ca sarea afecteaza tabla si ca in contact cu aerul normal rugineste mai repede, daca sunt doar vorbe sau e real, cine stie poate vreun chimist.

Comment

Da.Aerul sarat e mai coroziv decat aerul normal,nu stiu exact de ce.Regula se aplica si in cazul apei.e chestie de ioni parca..

Totusi nu cred ca daca iei o masina de la malul marii si o aduci acasa se dizolva in doua saptamani )

Comment

Dupa cum banuiam si eu,aerul sarat nu este un mediu bun pentru a tine o masina,mai ales o masina de colectie sau in editie limitata.
        Aerul sarat nu este bun pentru masina dar este bun pentru om pentru ca iti curata plamanii.
        Oricum sunt sigur ca nici o masina nu "tuseste" daca sta 2-3 saptamani pe an intr-un mediu cu aer sarat si pe urma intr-un mediu cu aer normal.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF