Originally posted by mercedes_mercedes
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Calendar ClubMercedes.ro
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Pai ce sa mai hai in week-end-ul asta ce sa mai asteptam pana week-end-ul urmator?
Propunere de locatie, zi fixata, ora si sa ii dam drumu, incep lista de prezenta care este deschisa pentru toata lumea :
1. no problem
2. Andrei_Preoteasa
3. T_o_r_q_u_e
4.
5.
6.
7.
.......E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Comment
-
Poi mie din contra mi se parea ca acel cadru inchide,incadreaza cumva fotografia,in fine chestie de gustibus
La fel din pcv meu as fi pariat in calendarul clubmercedes pe cele mai de calitate poze care sa infatiseze masinile cat mai frumos si in detaliu(de aia am cropat asa pe langa ele),in locul unei fotografii cu peisaj in care masina ocupa 20% din cadru cum s-a cerut mai tarziu + fotografia slaba calitativ
Nu mi se pare reprezentativ ptr club un calendar cu poze facute cu telefonul,in functie de asta am selectat
La fel nu am luat in considerare masinile pozate din fata,care au decupat nr ul de inmatriculare ,am considerat ca este urat sa apara asa in calendar
Asta e parerea mea si ce m-am priceput eu sa fac.
Cum majoritatea decide,mergem innainte asa cum se doreste.
Vineri plec la Moeciu cu ML ul,promit niste cadre pe munte,ca tot lipseste suv ul pana acum2007 MB W211-220cdi
Comment
-
La finalul sau inceputul calendarului as mai avea o propunere de facut. Sa se posteze una din pozele cu cat mai multe masini (intalnirea de la Agronomie de exemplu) cand sunt aliniate. Pozele sunt foarte reusite si e pacat daca le-am face numai din fata masinii. Atat timp cat este reusita o poza, de ce sa nu o postam, indiferent ca este din lateral sau chiar din interior, cum isi prezentase un coleg w211-le, la sectiunea "My Car"
Comment
-
-
Originally posted by no problem View PostPai ce sa mai hai in week-end-ul asta ce sa mai asteptam pana week-end-ul urmator?
Propunere de locatie, zi fixata, ora si sa ii dam drumu, incep lista de prezenta care este deschisa pentru toata lumea :
1. no problem
2. Andrei_Preoteasa
3. T_o_r_q_u_e
4.
5.
6.
7.
.......
Comment
-
Mertanu:
Ar fi frumos sa ne intalnim week-endul asta sau celalalt, cu masinile spalate, si sa facem o sedinta foto intr-un loc care sa dea bine in poza. Despre eventuala intalnire pentru sedinta foto se va discuta aici, iar despre alte intalniri pe topicul dedicat.
mircea600sel
E cumva clubMercedes Bucuresti aici...sau e topicul de calendar?
Dupa cum observi unu dintre moderatori a propus asta si nu eu, eu doar am dat startul cu inceperea listei, propunerile pentru intalnirile normale le-am facut la topicul dedicat.E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Comment
-
Originally posted by no problem View PostParerea mea ca pozele trebuie facute din fata masini si nu din lateral.
Originally posted by Orvo View PostDeci vrei sa ma lasi fara aparitie in calendar
Asa ceva nu se poate !
Originally posted by mircea600sel View PostE cumva clubMercedes Bucuresti aici...sau e topicul de calendar?Originally posted by Mertzanu View PostAr fi frumos sa ne intalnim week-endul asta sau celalalt, cu masinile spalate, si sa facem o sedinta foto intr-un loc care sa dea bine in poza. Despre eventuala intalnire pentru sedinta foto se va discuta aici, iar despre alte intalniri pe topicul dedicat.Last edited by Mertzanu; 01-06-2010, 20:49 PM.
Comment
-
Pun si eu batrana mea, cu rezerva ca ar fi mult de retusat in photoshop. Sunt constient ca nu are sanse avand in vedere boticul putin sifonat, dar punctez pe tematica. A fost in vara trecuta "masina nasului": odata in Craiova si odata in Bucuresti.
Sa alegeti bine si sa fim mandrii de rezultat.Attached FilesW203 - 2001
Comment
-
Am mai gasit o poza de IARNA . Aceasta este mai clara ! Trebuie doar retusat unde e trecuta data!Attached FilesW123 280E Blue Green Metallic
W126 280SE Champagne Metallic
W126 280SE Black Blue Metallic
W126 300SE Anthracite Grey Metallic
W126 500SE Nautical Blue Metallic
W126 500SE Midnight Dark Blue
W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic
Comment
-
Am mai gasit cevaW203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman
Asphalt F*ck*r
Comment
-
Originally posted by Mertzanu View Post@ SergiuMB si ceilalati care se pricep sa modifice poze: Daca aveti timp, mai modificati si din pozele celelalte selectate pentru calendar (mai ales cele care chiar au nevoie de mici modificari).
Va multumesc anticipat.Mercedes W202 C180 Sport
Mercedes W245 B180 cdi
Comment
Comment