Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Calendar ClubMercedes.ro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• b61sop
    replied
    Din astea ar fi de ales pana acuma din ce am putut sa scot din ele,poate mai incearca si altcineva
    Poate e bine sa se mai stearga poze din urma daca se incarca greu
    Le-am branduit pana sunteti gata cu logo-ul,mai haiada-ti cu poze sa avem din ce alege.

Leave a comment:

• PapyVicK
    replied
    Originally posted by Mertzanu View Post
    Merita. E frumoasa masina cu jantele alea. Dar fa-i poze in genul cum e prima si a treia, in asa fel incat sa nu se vada farurile (putin ingalbenite) si grila (ar fi mai frumos cu grila avantgarde).
    Chiar acum ma sfatuiam cu altii pe forum despre niste faruri cu lupa...Gata, daca merita, maine o bag in sedinta.

Leave a comment:

• Mertzanu
    replied
    Originally posted by PapyVicK View Post
    Pot sa mai fac niste poze mai "artistice" spuneti'mi numai daca merita...Asta am pentru inceput...
    Merita. E frumoasa masina cu jantele alea. Dar fa-i poze in genul cum e prima si a treia, in asa fel incat sa nu se vada farurile (putin ingalbenite) si grila (ar fi mai frumos cu grila avantgarde).
    Last edited by Mertzanu; 01-05-2010, 00:26 AM.

Leave a comment:

• PapyVicK
    replied
    Pot sa mai fac niste poze mai "artistice" spuneti'mi numai daca merita...Asta am pentru inceput...
    Attached Files

Leave a comment:

• AlexW203
    replied
    Mai pun doua poze. Sper ca o sa va placa.
    Attached Files

Leave a comment:

• Semtexx
    replied
    Bineinteles, domnilor, nu uitati de logo-ul clubului. Care ar trebui sa apara in coltul fiecatei poze. Si pe coperta. Am pus cateva schite pe topicul cu stickere-le.

Am mutat restul discutiei despre stickere pe topicul dedicat:
    Evenimente Mercedes Benz / Stickere?
    Last edited by Mertzanu; 01-04-2010, 13:15 PM.

Leave a comment:

• Sor3L
    replied
    Eu vin cu batranica mea ce zboara :-)) , ce ar mai fi sa o vad la luna Iulie :-x :-D
    Attached Files
    Last edited by Sor3L; 01-03-2010, 23:49 PM.

Leave a comment:

• Semtexx
    replied
    Poze de la Suceava... Bogdan, sper ca nu te superi.

Gasim ceva si p-aci?

Leave a comment:

• Mertzanu
    replied
    S-a facut curatenia promisa. Acum asteptam poze noi si frumaose cu Benz-urile voastre.

Leave a comment:

• Mertzanu
    replied
    Originally posted by mibotto View Post
    Ne-am incurca si mai tare pentru ca uni nu ar citi s-ar uita in graba si aici si asa e o mare amestecatura de poze ba de pe net ba de la unii altii si propun stergerea cu totul a threadului si crearea altuia mai ingrijit,bineinteles poate nefiind cu suparare pentru ceilalti.Imi cer scuze pentru off-topic.
    Originally posted by STEFAN V8 View Post
    Mertzanu de acord cu selectarea, cred ca e clar ce ramane si ce nu, asa ca poti face deja o selectie.
    Nu trebuie sters tot thread-ul, trebuie doar curatat, dar inca nu ma apuc de treaba pana nu am si ACCEPTUL CELORLALTI MODERATORI!

Leave a comment:

• mibotto
    replied
    Ne-am incurca si mai tare pentru ca uni nu ar citi s-ar uita in graba si aici si asa e o mare amestecatura de poze ba de pe net ba de la unii altii si propun stergerea cu totul a threadului si crearea altuia mai ingrijit,bineinteles poate nefiind cu suparare pentru ceilalti.Imi cer scuze pentru off-topic.

Leave a comment:

• STEFAN V8
    replied
    Mertzanu de acord cu selectarea, cred ca e clar ce ramane si ce nu, asa ca poti face deja o selectie.

Leave a comment:

• b61sop
    replied
    Imi pare rau ca nu am decat 2-3 poze cu w211-le,pe care le-am pus la sectiunea dedicata ->MY CAR..
    Daca ideea incepe sa se contureze promit un set de fotografii bune ptr calendar
    Last edited by b61sop; 01-03-2010, 06:30 AM.

Leave a comment:

• Mertzanu
    replied
    Fara a jigni pe nimeni: Dar aici nu e sectiunea "My car". Vad multe poze de o calitate foarte proasta puse aici. Pozele alea ar merge la "My car", ca poze cu statut pur informativ sau ar merge puse pe autovit in cazul in care se vinde masina, in nici un caz intr-un calendar.

Cine vrea sa isi puna masina aici, sa o spele si el intr-o zi si sa puna mana pe aparatul foto, sa faca cateva zeci de poze (preferabil nu in fata bolcului sau intr-o parcare aglomerata), din care sa aleaga doua-trei si sa le posteze aici. Ca sa si iasa ceva... asa postam mult dar daca e sa alegem nu prea avem ce... cu mici exceptii.

@ andrei_preoteasa
    Apreciez interesul si efortul, dar pozele postate de tine de la ceilalti useri sunt modificate intr-un stil prea rudimentar... b61sop, in postul nr #24 a dat un link cu poze modificate ca lumea... dar nu oricine se pricepe sa le modifice asa, si ca obtii un rezultat asemanator trebuie sa ai si "material" de calitate, adica si poza in sine sa fie de rezolutie buna si facuta de cineva care se pricepe cat de cat.

Propun sa stergem de pe acest thread, toate pozele care se vede clar ca sunt de proasta calitate [asta insemnanad: rezolutie slaba, masina murdara (exceptand pozele pe off-road), masina jumate in soare jumate in umbra, etc] + pozele de pe net din primele postari. Deja s-a umplut prea mult aici cu poze fara rost... sunt zeci de poze, dar daca e sa alegi pentru calendar nu ajungi nici la luna martie.
    *Rog toti moderatorii sa isi spuna punctul de vedere in legatura cu stergrea pozelor de care am zis mai sus.

Repet, pentru poze de pe net sunt atatea threaduri unde se pot posta, iar pentru masina personala exista sectiunea "My car". Haideti sa postam aici doar poze cu sanse de a se califica pentru calendar.

Si ca sa dau si exemple:

no_problem: (pozele din fata Palatului Parlamentului) peisaj foarte frumos, masina spalata, pozele in sine facute din unghiuri resuite, dar caliatea (claritatea si rezolutia) pozelor e mult prea slaba pentru a se califica pentru calendar.

AlexW203: poze de calitate foarte buna ca si claritate si rezolutie, masina spalata, totul ok... dar fa si tu niste poze in care sa se vada toata masina nu doar jumatati.

brunorej: jos palaria! asa da!

andrei_preoteasa: unele din pozele cu SL-ul sunt reusite, si din cele de la intalniri... dar sunt si multe postate fata rost.

T_o_r_q_u_e: totul e perfect, dar din pacate jantele de tabla cam strica aspectul masinii.

mibotto: poze de calitate foarte buna ca si claritate si rezolutie dar facute din unghiuri nereusite, cu umbre pe masina, etc

... si exemple ar mai fi.

petrut are niste poze foarte reusite cu E 55 AMG (w210), dar nu a postat aici.

Originally posted by andrei_preoteasa View Post
    Asteptam poze "secsi" cu W124, balenozaur, W116, W201, W202, W208, W211, W204... Adica cele ramase fara reprezentanti in viitorul calendar. Eu ma afund serios in arhiva forumului, chiar acum.
    Este o idee buna. E de preferat sa nu fie doua poze cu acelasi model de masina.

Leave a comment:

• Semtexx
    replied
    Poze "tziganite" de mine!

Last edited by Mertzanu; 01-03-2010, 17:45 PM.

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF