Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vaccinarea contra Gripei Porcine

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vaccinarea contra Gripei Porcine

Azi am primit urmatorul mail :

" Un reputat neurochirurg ne pune in garda!

Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.
    Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité .
    Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.
    La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante. ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.
    Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15.000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson). In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential
    Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger..
    Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock) "

Foarte, foarte interesant....

Comment

Sa inteleg ca am facut bine cand am refuzat vaccinarea.
      Eu nu am vrut sa-l fac pentru ca nu stie nimeni ce efecte secundare poate avea.
      Last edited by ionut_90; 12-20-2009, 22:10 PM.

Comment

Asta este o chestiune regizata de masonii si cei care doresc Noua Ordine Modiala.Virusul ei l-au descoperit , ca pretext pentru un vaccin prin care sa ne introduca alte porcarii in organism , astfel , in timp v-or declansa alte boli .

Comment

Originally posted by grigorean View Post
          Asta este o chestiune regizata de masonii si cei care doresc Noua Ordine Modiala.Virusul ei l-au descoperit , ca pretext pentru un vaccin prin care sa ne introduca alte porcarii in organism , astfel , in timp v-or declansa alte boli .
          Totusi, ai 18 ani. De ce crezi toate documentarele cretine care se gasesc pe internet ??? Macar ai idee de unde vine aceasta "Noua ordine mondiala" ? Cred ca nu...

ON: Si eu am refuzat vaccinarea exact din aceleasi motive (efectele secundare) ! Ceea ce nu inteleg eu - de unde atat panica ??? Este o nenorocita de gripa ca oricare alta. De exemplu: la americani au murit 5000 de persoane de gripa porcina, iar de gripa normala au murit 20.000. 80% din persoanele care au contactat aceasta gripa s-au tratat acasa neavand nevoie de internare !
          Last edited by dolusd; 12-21-2009, 00:11 AM.
          W202, C180 elegance, 1995

Comment

Foarte interesant si tind sa cred ca si real pentru ca am mai auzit o varianta asemanatoare de la o prietena, medic rezident care s a intors din Franta de la o specializare si personalul din spitalul francez unde a lucrat au refuzat cu toti vaccinarea pentru acest tip de gripa.Sotia mea e medic deasemenea si mi a spus ca e riscant vaccinul deoarece nu este suficient testat.Se pare ca si vaccinul pentru cancerul de col uterin ar avea efecte secundare, ar crea sterilitate.Deci atentie colegi daca vreti sa fiti bunici nu lasati pe fetele voastre sa faca vaccinul acela.Nu stiu care este motivul pentru care cineva ar avea interes sa reduca populatia dar cert este ca rezultatul este asta si se spune ca virusul gripei porcine ar fi fost creat din ordinul anumitor state care nu mai vor sa subventioneze tratamentele bolnavilor de diabet,sida,etc.Se stie ca pentru imunodeprimati(persoane cu sistem imunitar scazut)virusul este fatal iar pentru persoane cu sistem imunitar normal este ca o gripa obisnuita.Cunosc persoana care si a revenit perfect in cateva zile dupa contaminare cu virusul gripei porcine.
            Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Profesorul nostru de biologie nea lamurit.Nu-i nici un pericol,nici un risc,atata timp cat vaccinul este aprobat si circula pe piata din toata lumea.Suntem 30 de elevi in clasa si 10-15 s-au vaccinat.Compozitia vaccinului contra gripei porcine,este 90% aceasi cu compozitia vaccinului pentru gripa sezoniera.Vaccinul in Romania a fost creat de virologi care de o viata se ocupa de studierea virusilor.Tot este o propaganda,populatia este slab si prost informata,de aia nu-si fac vaccinul.La fel a fost si cu vaccinul contra cancerului de col uterin.
              God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Nici nu mai stiu ce sa mai cred.Ma rog la Dumnezeu sa nu i-au gripa asta si astept sa vad ce patesc ( daca patesc ceva ) cei care si-au facut vaccinul.
                Probmela este ca nimeni nu iti garanteaza ca tu peste cateva luni sau cativa ani nu o sa ai vreo boala sau alt ceva din cauza vaccinului.
                @sebastian04 Tu ti-ai facut vaccinul ?

Comment

Nu mi-am facut vaccinul pentru ca nu ma consider amenintat,nu stiu cum sa zic.Eu nu mi-am facut niciodata nici vaccin de gripa sezoniera.Credca inca mai este campania de vaccinare in scoala,daca mai este o sa ma vaccinez.
                  God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Originally posted by dolusd View Post
                    Totusi, ai 18 ani. De ce crezi toate documentarele cretine care se gasesc pe internet ??? Macar ai idee de unde vine aceasta "Noua ordine mondiala" ? Cred ca nu...

ON: Si eu am refuzat vaccinarea exact din aceleasi motive (efectele secundare) ! Ceea ce nu inteleg eu - de unde atat panica ??? Este o nenorocita de gripa ca oricare alta. De exemplu: la americani au murit 5000 de persoane de gripa porcina, iar de gripa normala au murit 20.000. 80% din persoanele care au contactat aceasta gripa s-au tratat acasa neavand nevoie de internare !
                    Spre deosebire de altii care folosesc internetul pentru hi5 , eu il folosesc pentru a ma documenta.Indiferent de domeniu.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
                      Colegul are dreptate, virusul e facut in laborator, deci intentzionat e printre noi nu?
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

Si eu cred ca a fost facut de cineva in laborator care are un scop anume.E posibil sa fi fost facut pentru a mai scadea din populatia lumii sau cine stie ce alt scop...

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF