Originally posted by andrei_preoteasa
View Post
View Post
Gestul tau de a sterge intrebarea mea a fost mai mult decat penibil.
Din partea mea poti sa-l tii in brate si pe asta si pe Carmine cat vrei...in curand doar cu ei vei discuta p-aici...
View Post
View Post
Ai demonstrat ce caracter ai......asta a reiesit si din discutiile tale cu Mihnea...
View Post
Nu te atac cu nici un fel de interes, dar daca tot ai tinut cu orice pret sa fii "lider" asuma-ti criticile......sau credeai ca daca devii admin pui mana si pe felul nostru de a gandi ? Te-ai inselat baietzica...
View Post
Asta cu excluderea ma face sa rad...esti orb sau n-ai auzit ca m-am retras deja...mi se rupe ca-mi dai ban, singurul motiv pentru care am continuat sa mai accesez aceasta pagina au fost PM-urile de la useri....
In final am o intrebare pentru tine :
De ce oare crezi ca imediat dupa ce tu si acolitii tai carmine si mircea600sel v-ati "impus" stilul p-aici mai toata lumea a plecat si...surpriza, in cateva zile a si aparut un nou forum de Mercedes in Romania...unde, ca sa vezi coincidenta, isi fac toti cont desi nu e functional inca ?
Nu te pune pe ganduri chestia asta ?
Ca sa nu mai zic ca am o lista maaare de PM-uri de la useri care de foarte mult timp se plangeau de nivelul de mahala adus de aceste elemente pe forumu asta.....si cereau sa se faca ceva, eventual un nou forum...
N-am nici o treaba cu celalalt forum, insa tot spun lucrurile astea pentru c-am vazut cum voi ati dus shandramaua asta de rapa...
Va doresc succesuri in balacareala voastra..se pare ca vorbiti pe aceeasi limba.
Leave a comment: