Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Accidente Rutiere Auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by danger0su View Post
    obsidianblack
    cam ciudat... CL-u nu se vede sa fie indoit, la greutatea camionului .... trebuia sa fie varza
    Asta vroiam sa remarc si eu. Ce dreacu??? Nici macar farurile nu s-au spart. Cred ca e putin trucata poza. E un pic ciudat ca ditamai camionu ala sa se fi urcat pe capota masinii fara ca macar sa se indoaie un pic....

Cred ca se pregatea o scena de film sau altceva pt ca in spate se vede o macara care s-ar parea ca sustine camionul ala.

Comment

mda si mie mi se pare ciudat...din cate vad MB-u are ceva afis lipit pe usa...si nu cred ca asa umbla omu cu el....i se pregatea ceva...dar totusi....masina e destul de tot lasata...si coincidenta roata camionului e fix deasupra prinderii suspensiei...poate ca aia o ajuns pana in pamant si n-o mai lasat altceva sa se indoaie

Comment

dur dar real.....

a.s.

Mama, am iesit cu prietenii.
        >
        > Am fost la o petrecere si mi-am adus aminte ceea ce mi-ai spus: **SA NU
        > BEAU ALCOOL**.
        >
        > Mi-ai cerut sa nu beau, avand in vedere ca trebuie sa conduc masina, si
        > atunci am baut un Sprite.
        >
        > Am fost foarte mandra de mine, ca am ascultat, cand cu drag mi-ai
        > sugerat sa nu beau daca trebuie sa conduc,
        >
        > total contrar de ceea ce-mi spuneau prietenii...
        >
        > Am facut o alegere sanatoasa si sfatul tau a fost corect.
        >
        > Cand s-a terminat petrecerea, oamenii au plecat, conducand fara a fi in
        > conditia de a face acest lucru.
        >
        > Eu am luat masina mea, cu siguranta ca sunt in forma.
        >
        > Nu puteam sa-mi imaginez, mama, ca ma astepta...ceva...neasteptat !
        >
        > Acum sunt aici, intinsa pe asfalt si aud un politai care zice: "baiatul
        > care a provocat accidentul era beat".
        >
        > Mama, vocea lui mi se pare atat de indepartata... Sangele meu e intins
        > peste tot, si incerc din toate puterile mele sa nu plang.
        >
        > Aud medicii care spun: **"Aceasta fata nu va supravietui".**
        >
        > Sunt sigura ca baiatul care conducea cealalta masina nici macar nu-si
        > putea imagina...in timp ce mergea cu viteza maxima..
        >
        > Pana la urma el a decis sa bea si eu acum trebuie sa mor...
        >
        > De ce oamenii fac toate acestea, mama? Stiind foarte bine ca pot
        > distruge alte vieti?
        >
        > Durerea o simt ca pe un milion de pumnale care-mi sunt infipte toate
        > odata. Spune-i surorii mele sa nu se sperie, spune-i tatalui sa fie
        > tare.
        >
        > > Cineva trebuia sa-i spuna acelui baiat ca nu poate conduce masina dupa
        > ce a baut.
        >
        > Poate daca ai lui i-ar fi spus toate astea, eu acum n-as fi murit...
        >
        > Respiratia mea incepe sa fie din ce in ce mai slaba, si incepe sa-mi fie
        >
        > frica.
        > acestea sunt ultimele mele momente, si ma simt asa de...disperata..
        >
        > Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa
        > aici pe asfalt, murind.
        >
        > Mi-ar placea sa-ti spun ca te iubesc. pentru asta...
        >
        > Te iubesc, si... adio.
        >
        >
        >
        > **ACESTE CUVINTE AU FOST SCRISE DE O JURNALISTA PREZENTA LA ACEST
        > ACCIDENT.**
        >
        > **FATA, INAINTE DE MURI, A SOPTIT ACESTE CUVINTE, IAR JURNALISTA LE-A
        > SCRIS...SOCATA.**

Repet ;
        Pentru mine personal cel mai important lucru in alegerea unei masini este SIGURANTA in timpul deplasarii, iar algoritmul meu este urmatorul ; aleg cel mai sigur autoturism, pentru un anumit buget pe care il am la dispozitie, sau pentru o anumita suma pe care sint dispus sa o investesc in achizitionarea unui autoturism. Niciodata nu voi alege un autoturism pe criteriul economiei de carburant in detrimentul sigurantei. Zilnic vad la TV oameni, copii, familii intregi ce mor in accidente rutiere, multi dintre acestia nu au nici o vina, au avut ghinion sa fie la locul si momentul nepotrivit, sint convins ca toti si-au spus ''nu o sa mi-se intimple tocmai mie'', si totusi sa-ntimplat. Multi veti spune ; dar si in S-klasse ti-se poate intimpla. Corect ! , doar ca in S-klasse am cu cel putin 1% sanse mai mari sa scap, atit eu cit si sotia, si-n primul rind copilul meu, care nu poate alege in ce sa circule, si pentru care deocamdata eu trebuie sa decid in ce masina va calatorii. Din acest considerent, acest avantaj chiar si de numai 1%, pe care-l ofera un S-klasse din punctul meu de vedere face toti bani, si nu voi face economie la « siguranta ».
        .. ________ ..
        o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
        http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Din pacate ,cele prezentate se vor intimpla si de acum inainte.Inconstienta, "vitejia ", nesimtirea,etc se prezinta in toate felurile pe soselele din orase si in afara lor.
          Sunt unii care te depasesc , ca dupa aceea sa stea in fata ta numai sa nu-i fii in fata.Sunt altii care nu te lasa sa-i depasesti ( marind viteza ),vorbesc la telefon ,ies in trafic fara sa se asigure, si cu exemplele pot continua.
          Multumesc celui de sus ca pina acum m-a ferit de accidente.Sper sa o faca in continuare atit ptr mine ,cit si ptr toti cei aflati in trafic.

Comment

Civilizatia societatii noastre este perfect oglindita in comportamentul si toleranta de la volan.

Comment

Chiar scrisesem ieri de nesimtirea unora.Azi dimineata mi-am dus prietena la lucru si inainte de a urca podul din calea sagului ( timisoarenii stiu despre care e vrb ) aveam vreo 70-75.S-a trezit un destept de pe prima banda ca tre sa mearga pe banda a 2-ua cu 40/h.si mi-sa bagat in fata cind mai erau vreo 3-4 m inainte sa trec de el.
              Restul nu cred ca vreti sa aflati :-)) .
              Asa ca exista o concluzie mare : WATCH OUT !!

Comment

MERCEDES vs ...
                Attached Files
                .. ________ ..
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.
                Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Din pacate am aflat din proprie experienta cum e sa ai un accident la bordul unui Mercedes.
                  Datorita carosabilului acoperit de polei am derapat desi nu am avut viteza mare si m-am rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului...
                  Masina a facut tot cea ce trebuia ca sa limiteze proportiile accidentului si fiind o masina foarte bine construita a rezistat destul de bine...

FOLOSITI INTOTDEAUNA CENTURILE DE SIGURANTA!
                  SI PE SCAUNELE DIN SPATE!!!!!!!

CENTURA SALVEAZA VIETI!
                  W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                  W126 280SE Black Blue Metallic
                  W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                  W126 500SE Nautical Blue Metallic
                  W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                  W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Mercedes Benz si accidentele

Mercedes Benz, o masina sigura dar nu indestructibila. Sa fim mai cumpatati in sofarea acestor bijuterii ingineresti, pentru a savura din plin starea de spirit unica pe care ti-o ofera, ca nici un alt automobil, un Mercedes Benz.
                    Attached Files
                    The stars will light my way

Comment

VITEZA UCIDE
                      Last edited by orca; 06-09-2008, 22:59 PM.
                      .. ________ ..
                      (Oo\==/oO)
                      ..U...............U.

Comment

Era si o Cobra (W123) prin zona care a ramas fara portbagaj.
                        Aerodynamics are for people who can't build engines.
                        Enzo Ferrari

Comment

aia din prima poza...stau linistiti la terasa si dau pe gat berica rece...in ce tara traim.
                          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                            ptr cine sta bine cu inima,on-topic si real chiar http://www.4lol.ru/94/

ce ai pus tu aici ii prima poza dintr-un sir de poze socante..victima din masina aia neagra care ii acolo in linku ala scoasa din masina era numa pielea pana la brau dak pun tot linku imi iau ban
                            Last edited by sebastian04; 05-09-2008, 11:31 AM.
                            God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Problema este ca se urca la volan tot felul de oameni inconstienti si care chiar au impresia ca stiu sa conduca.Azi un motociclist a alunecat pe asfalt chiar in fata mea.

Comment

Originally posted by sandu View Post
                                Problema este ca se urca la volan tot felul de oameni inconstienti si care chiar au impresia ca stiu sa conduca.Azi un motociclist a alunecat pe asfalt chiar in fata mea.
                                asta nu e nimic, eu i-am dat o oglinda in coaste unui militzian, care din exces de zel a sarit in fata mea sa-l opreasca pe altu dupa banda doi. l-am evitat cat am putut si l-am lovit cu oglinda si apoi l-am injurat de familie, morti si rude. spre uimirea mea, chiar si-a cerut scuze.....

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF